Технологічна картка Шахерезада

Про матеріал
Вино червоне напівсолодке 1500мл Коньяк 500мл Цукор-пісок 200г Лимон 200г Кориця 0,5г Гвоздика 0,5г Вихід: 1700/200
Перегляд файлу

Технологічна картка

Шахерезада

 

 

Вино червоне напівсолодке                            1500мл

Коньяк                                                                500мл

Цукор-пісок                                                       200г  

Лимон                                                                 200г

Кориця                                                                0,5г

Гвоздика                                                             0,5г

 

Вихід:                                                          1700/200

 

 

 

Технологія приготування

 

В каструлю вливають вино, доводять до кипіння, але не кип’ятять. У гарячий глінтвейн кладуть прянощі, лимон, нарізаний тонкими скибками і настоюють 10-15хв.

 

Правила відпуску

Готовий напій розливають у чашки.

 

docx
Додано
22 лютого 2019
Переглядів
489
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку