Технологічна картка Порт сангарі

Про матеріал
Портвейн червоний 35 мл Лікер «Південний» 15 мл Пиво 100 мл Горіх мускатний 0,1г Вихід 150мл Технологія приготування У шейкері з льодом змішують портвейн і лікер. Вміст шейкера переливають у склянку хайбол із 3-5 кубиками льоду. Розводять напій охолодженим пивом і розмішують ложкою. Правила відпуску Посипають дрібно потертим мускатним горіхом.
Перегляд файлу

 

 

 

 

Порт сангарі

Технологія приготування

         У шейкері з льодом змішують портвейн і лікер. Вміст шейкера переливають у склянку хайбол із 3-5 кубиками льоду. Розводять напій охолодженим пивом і розмішують ложкою.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Технологічна картка

Порт сангарі

 

Портвейн червоний                                              35 мл

Лікер «Південний»                                               15 мл

Пиво                                                                           100 мл

Горіх мускатний                                                     0,1г

 

Вихід                                                                         150мл

 

 

Технологія приготування

         У шейкері з льодом змішують портвейн і лікер. Вміст шейкера переливають у склянку хайбол із 3-5 кубиками льоду. Розводять напій охолодженим пивом і розмішують ложкою.

 

Правила відпуску

  Посипають дрібно потертим мускатним горіхом.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

doc
Додано
27 липня
Переглядів
65
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку