Технологічна картка Старокиївський кулер

Про матеріал
Старокиївський кулер Горілка 25мл Сік лимонний 10мл Лікер м’ятний 15мл Квас 100мл Спіраль із цедри лимона 25г Вихід: 150/25
Перегляд файлу

Технологічна картка

Старокиївський кулер

 

Горілка                                                             25мл

Сік лимонний                                                  10мл

Лікер м’ятний                                                  15мл

Квас                                                                  100мл

Спіраль із цедри лимона                                  25г

 

Вихід:                                                            150/25

 

 

Технологія приготування

Готують в шейкері з подрібненим льодом. Розбавляють квасом. Спочатку склянку колінз прикрашають спіралькою з цедри лимона або апельсина, яку знімають із цілого плоду. Один кінець спіралі опускають на дно, інший одягають на край склянки. Потім склянку наповнюють до країв подрібненим льодом і вливають приготований у шейкері напій, перемішують ложкою і кладуть по краях склянки подрібнений лід.

 

Правила відпуску

Подають кулери з соломкою.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Старокиївський кулер

Технологія приготування

Готують в шейкері з подрібненим льодом. Розбавляють квасом. Спочатку склянку колінз прикрашають спіралькою з цедри лимона або апельсина, яку знімають із цілого плоду. Один кінець спіралі опускають на дно, інший одягають на край склянки. Потім склянку наповнюють до країв подрібненим льодом і вливають приготований у шейкері напій, перемішують ложкою і кладуть по краях склянки подрібнений лід.

Подають кулери з соломкою.

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
29 липня 2019
Переглядів
345
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку