Технологічна картка уроку основ здоров’я 6 клас. Зернові та круп’яні продукти

Про матеріал
Технологічна картка уроку основ здоров’я 6 клас за програмою "Уроки здорового харчування"
Перегляд файлу

 

6 клас. Урок 2 (27).

Тема. Зернові та круп’яні продукти

ТЕХНОЛОГІЧНА КАРТА УРОКУ

(Розробники: Долгопят Н.М. вчитель географії Гружчанського НВК “ЗОШ І- ІІІ ст. - ДНЗ” Дубов’язівської селищної ради Конотопського району,  Верещака Г.І. вчитель біології та основ здоров’я  Гружчанського НВК “ЗОШ І- ІІІ ст. - ДНЗ” Дубов’язівської селищної ради Конотопського району , Блохін О.П. вчитель хімії, основ здоров’я та інформатики Заводської ЗОШ І-ІІІ ступенів Кириківської селищної ради Охтирського району)

Етап уроку

Форми і методи роботи

Час на виконання

Обладнання

1

Вступна частина

Привітання.

Вправа ,,Очікування”

7 хв.

Зернятка двокольорові,

плакат із зображенням зернини

2

Мотивація діяльності

Мозковий штурм

5 хв.

-

3

Вивчення нового матеріалу

Міні-лекція “Хімічний склад та енергетична цінність цільнозернових продуктів”

Робота в групах

10 хв.

 

 

15 хв.

Презентація,

мультимедійна дошка

 

Картки з зображенням крупів, макаронних виробів та хлібо-булочних виробів; упаковки з харчовими продуктами (гречана крупа, макаронні вироби, борошно)

4

Підсумки

Підсумкові завдання

5хв.

 

5

Завершення

Справджування очікувань. Гра “Ти - молодець”

3хв.

Мультимедійна дошка

презентація

 

docx
Додано
31 січня 2022
Переглядів
553
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку