Технологічний процес виготовлення рамки для фото

Про матеріал
Об’єкт проектної діяльності № 5: Рамка для фото (14 год.) Основна технологія: Технологія обробки текстильних матеріалів машинним способом. Додаткова технологія: Технологія виготовлення аплікації Презентація до уроку на тему: ехнологічний процес виготовлення рамки для фото
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Технологічний процес виготовлення рамки для фото.

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Створення ескізу власної моделі-аналога

Номер слайду 4

Два листка картону. Відріз міцної тканини або фетру, або серветка кухонна. Гудзики. Голки. Ниткидля декору. Ножиці. Записати необхідні матеріали та інструменти для роботи.

Номер слайду 5

Створіть технологічну карту виготовлення виробу

Номер слайду 6

Технологічна послідовність виготовлення рамки з картону. Визначити розмір рамки для фото (18х25см при розмірі фото 10х15см)Накреслити по центру прямокутника віконце для фото. Воно має бути менше за фото на 0,5-0,7 см. За допомогою канцелярського ножа (для цупкого картону), або ножиць (для тонкого картону) вирізати віконце. При необхідності рамку з цупкого картону обклеїти тонким папером (колір залежить від обраного фону проектованого виробу). Підклеїти зворотню сторону рамки тонким картоном, залишивши “кишеньку” для фото (на 1см ширшу за фото). Виготовити підставку для рамки. Приклеїти підставку до рамки зі зворотньої сторони. Оздобити рамку на власний вибір.

Номер слайду 7

Технологічна послідовність виготовлення рамки для фото*Визначити розмір рамки для фото (18х25см при розмірі фото 10х15см)*Накреслити по центру прямокутника віконце для фото. Воно має бути менше за фото на 0,5-0,7 см.

Номер слайду 8

Технологічна послідовність виготовлення рамки для фото*Визначити розмір рамки для фото (18х25см при розмірі фото 10х15см)*Накреслити по центру прямокутника віконце для фото. Воно має бути менше за фото на 0,5-0,7 см.

Номер слайду 9

*При необхідності рамку з цупкого картону обклеїти тонким папером (колір залежить від обраного фону проектованого виробу).

pptx
Пов’язані теми
Технології, 6 клас, Презентації
Додано
25 лютого 2023
Переглядів
1663
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку