Текст "Сімейні цінності моєї родини"

Про матеріал
Текст "Сімейні цінності моєї родини" висвітлює вагоме значення родини та правильно розставлених пріоритетів у житті людини.
Перегляд файлу

Сімейні цінності моєї родини

Сім’я – найдорожче, що є в кожної людини. Моя родина – міцна фортеця, де я почуваюся щасливою, потрібною, це моя підтримка і опора, моя розрада і найбільша гордість. У моїй сім’ї панує злагода, любов, взаєморозуміння, адже ми завжди прислухаємось один до одного.

Сімейні цінності – це все, що нас об’єднує, все, що ми готові відстоювати, оберігати та захищати. У нашій родині чітко розподілені обов’язки, і їх ніхто не перекладає на плечі іншому, ми завжди допомагаємо одне одному. Важливою цінністю для нашої родини є обов’язкова вечеря разом. Уся родина збирається за столом, ми вечеряємо, ділимося враженнями та подіями, які сталися сьогодні, плануємо наступний день, разом п’ємо чай та йдемо відпочивати. Це дуже нас зближує, адже після напруженого чи радісного дня маєш змогу поділитися з рідними людьми тим, що накопичилось в тебе в душі.

 Найбільшою сімейною святістю є традиції нашої родини, яких у нас дуже багато. У нас є власна традиція. Кожного року 2 квітня ми відзначаємо День сім’ї, саме в цей день мої батьки одружилися. Цілий день кипить робота: ми з мамою готуємо вечерю, тато з братиком прикрашають квартиру. Ввечері разом збираємося за святковим столом, ми з братиком вітаємо найрідніших людей подарунками, які виготовили заздалегідь, згадуємо смішні історії, які траплялися з нами, говоримо один одному слова вдячності, висловлюємо свою любов одне до одного.

Я пишаюся своєю родиною! І впевнена, що з кожним роком свята та традиції будуть примножуватись, роблячи сімейні стосунки ніжнішими і міцнішими.  

docx
Додано
16 жовтня 2022
Переглядів
9559
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку