Тема: STEM- освіта: актуальні питання, перспективи та шляхи впровадження

Про матеріал
Презентація для виступу на педраді. Останнім часом у освітньому просторі України набирає обертів тренд STEAM-освіти. Що ж це таке?
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема: STEM- освіта: актуальні питання, перспективи та шляхи впровадження

Номер слайду 2

Science – наука, природничі науки23 STEMTechnology - технологіїEngineering - інженерія. Mathematics – математика STEM розшифровують як:

Номер слайду 3

STEM пропонує рішення для розвитку, щоб розкрити унікальні підходи до навчання, які базуються на індивідуальності учня та його зацікавленості. STEM об`єднує всі технології в єдине ціле, тобто будь яка тема розглядається в комплексі з точки зору різних дисциплін.

Номер слайду 4

ЧОМУ САМЕ ?

Номер слайду 5

ТОМУ, ЩО ЦЕ - ОСВІТАдля нового покоління

Номер слайду 6

Сучасні учні потребують змін, змін у методиці навчання, технологіях та підходах. Не потрібно чекати коли сьогоднішній перший клас, де стартувала НУШ прийде у старшу школу, потрібно впроваджувати її уже сьогодні. А для цього потрібно змінитись і самому вчителю!

Номер слайду 7

АЛЕ – ЦЕ ДЕЩО БІЛЬШЕ…

Номер слайду 8

- Ходити парком і транслювати аудіозапис щодо заходів безпеки.- Фільмувати на камери кількість відвідувачів у парках. Собака-робот почав патрулювання в СінгапуріПоки роботи у нього буде небагато: У Сінгапурі з'являться перші повітряні таксі з електричним приводом у 2023 році.

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Концепція НУШ(основні компетентності школярів)Вміння логічно і математично мислити,Наукове розуміння природи і сучасних технологій,Впевнене користування інформаційно-комунікаційними технологіями.

Номер слайду 11

Навички, які будуть затребувані в найближчому майбутньому

Номер слайду 12

Саме STEM передбачає: Об`єднання Комунікацію. Дослідження. Вирішення проблеми. Критично мислити. Креативити Отже, STEM – це підготовка учнів до того, що наше майбутнє залежить від нашого внеску до інновацій.

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Найбільш успішним елементом STEM – освіти є “Проєктна діяльність” https://osvitoria.media/experience/try-steam-proekty-yaki-mozhna-realizuvaty-u-shkoli/

Номер слайду 15

Досліджено кожний інгредієнт, що входить до борщу, його властивості та країну походження. Оформлено карту “Географія українського борщу”., та звичайно зварено найсмачніший в світі борщ, яким ласувала вся школа.

Номер слайду 16

Географія українського борщу. Проектна діяльність

Номер слайду 17

Номер слайду 18

В Токио открыли кафе, где людей обслуживают роботы-официанты

pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
17 січня 2022
Переглядів
865
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку