Тема уроку: «Підготовка оштукатурених поверхонь під водне пофарбування»

Про матеріал

БІНАРНИЙ УРОК

Тема програми: «Підготовка поверхонь під водне пофарбування»
Тема уроку: «Підготовка оштукатурених поверхонь під водне пофарбування

Зміст слайдів
Номер слайду 1

БІНАРНИЙ УРОКТема програми: «Підготовка поверхонь під водне пофарбування»Тема уроку: «Підготовка оштукатурених поверхонь під водне пофарбування»Викладач: Герасимик-Чернова Т. П., майстер в/н Арендарчук С. М.

Номер слайду 2

Мета уроку :навчальна – ознайомити з технологією підготовки оштукатурених поверхонь під пофарбування та навчити правильних прийомів і навиків виконання робіт; розвиваюча - розвивати вміння та вдосконалювати навики роботи і володіння інструментом; сприяти розвитку в учнів навиків застосування теоретичних знань на практиці; формування самостійності, інформованості, творчої професійної компетентності; виховна - виховувати в учнів ініціативність та почуття відповідальності за результати роботи, повагу до праці, любов до обраної професії; готувати конкурентоздатного робітника на сучасному ринку праці.

Номер слайду 3

Актуалізація навчальної діяльностіІнстументи для підготовки і виконання малярних робіт

Номер слайду 4

ІНСТРУМЕНТИ

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Актуалізація навчальної діяльності Кросворду «Я знаю» Запитання:1. Інструмент для намазування розчину2. Інструмент для очищення поверхні3. Інструмент для нанесення малярної суміші4. Інструмент для нанесення шару шпаклівки5. Щітка для фарбування малих площ6. Впишіть назву щітки7. Інструмент для розшивання тріщин8. Будівельна професія

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

pptx
Додано
25 лютого 2018
Переглядів
1910
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку