1. Денною виробничою програмою заготівельного цеху є:
а) наряд-замовленняб) планове меню
в) план-менюг) меню
2. Денною виробничою програмою загальнодоступних підприємств ресторанного господарства є:
а) наряд-замовленняб) планове меню
в) план-менюг) меню
3. Виробничою програмою на підприємствах ресторанного господарства, що обслуговують організовані контингенти, є
а) наряд-замовленняб) планове меню
в) план-менюг) меню
4. Перелік страв, кулінарних, борошняних, кондитерських, булочних виробів і напоїв власного виробництва із зазначенням виходу та ціни однієї порції -це:
а) наряд-замовленняб) планове меню
в) план-менюг) меню
5. У плані-меню зазначають:
а) номер за збірником рецептур, б) найменування виробів,їх кількість,
найменування страв та напоїв, їх розрахунок потреби сировини кількість у цілому та за окремими партіями, відповідальні за приготування певної продукції
в) найменування страв та закусок, кількість г) найменування страв та напоїв, вихід страв, що підлягають випуску страв, ціну однієї порції
6. У плановому меню зазначають:
а) номер за збірником рецептур, б) найменування виробів,їх кількість, найменування страв та напоїв, вихід розрахунок потреби сировини
страв, їх кількість у цілому та за окремими партіями, відповідальні за приготування певної продукції
в) найменування страв та закусок, кількість
страв, що підлягає випуску
г) найменування страв та напоїв, вихід
страв, ціну однієї порції
7. У наряді-замовленні зазначають
|
а) найменування виробів,їх кількість, розрахунок потреби сировини |
б) номер за збірником рецептур, найменування страв та напоїв, вихід страв, їх кількість у цілому та за окремими партіями, відповідальні за приготування певної продукції |
|
в) найменування страв та закусок, кількість страв, що підлягає випуску |
г) найменування страв та напоїв, вихід страв, ціну однієї порції |
8. |
Планове меню складають на: |
|
а) тиждень, декадуб) тиждень, місяць, три місяца
в) деньг) місяць, квартал, рік
9. План-меню складають на :
а) деньб) тиждень, декаду, місяць
в) місяць, квартал, рікг) тиждень, місяць, три місяці
10. Забезпечити різноманітність страв, що пропонуються споживачам за днями тижня, чітку організацію постачання підприємства сировиною та напівфабрикатами, раціональну організацію виробничих цехів дозволяє:
а) наряд - замовленняб) планове меню
в) план-менюг) меню
1. а (1 балів) |
2. в (1 балів) |
3. б (1 балів) |
4. г (1 балів) |
5. а (1 балів) |
6. в (1 балів) |
7. а (1 балів) |
8. а (1 балів) |
9. а (1 балів) 10. б (1 балів)