12 травня о 18:00Вебінар: Лайфхаки з використання сервісу LearningApps в освітньому процесі

Тест "Трикутник, його властивості"

Про матеріал
Завдання для перевірки знань учнів з теми "Трикутники" . Десять питань в кожному чотири варіанти відповіді. Правильний тільки один.
Перегляд файлу

Кримська Вікторія

432

Тест

  1.               Фігура, що складається з трьох точок і трьох відрізків з'єднують ці точки:

А) Трикутник

Б) Квадрат

В) Овал

Г) ромб

  1.               Рівнобедрений трикутник:

А) трикутник, в якому дві сторони рівні між собою.

Б) трикутник, в якому дві сторони різні між собою.

В)трикутник, в якому дві сторони подібні між собою.

Г) трикутник, в якому дві сторони поміщені між собою.

  1.               Кути, протилежні рівним сторонам, завжди гострі, Бісектриса, медіана, висота і серединний перпендикуляр, проведені до основи, збігаються між собою у якого трикутника?

А) не рівнобедреного

Б) рівнобедреного

В) рівностороннього

Г) хаотичног

  1.               Скільки властивостей рівнобедреного трикутника?

А) 1

Б) 2

В) 3

Г) 4

  1.               Якщо дві сторони й кут між ними одного трикутника дорівнюють відповідно двом сторонам і куту між ними другого трикутника, то такі трикутники:

А) рідні

Б) рівні

В) різні

Г) подібні

  1.               Скільки ознак рівності трикутників?

А) 1

Б) 2

В) 3

Г) 4

  1.               У Рівнобедреного трикутника є вірне зворотнє твердження?

А)  Можливо

Б) Ні

В) Так

Г) Іноді

  1.               Якщо два кути одного трикутника відповідно дорівнюють двом кутам другого трикутника, то такі трикутники є:

А) рідні

Б) рівні

В) різні

Г) подібні

  1.               Якщо дві сторони одного трикутника пропорційні двом сторонам другого трикутника і кути, утворені цими сторонами, рівні, то такі трикутники є:

А) рідні

Б) рівні

В) різні

Г) подібні

  1.          Якщо три сторони одного трикутника пропорційні трьом сторонам другого трикутника, то такі трикутники є:

А) рідні

Б) рівні

В) різні

Г) подібні


Відповіді

  1. А
  2. А
  3. Б
  4. В
  5. Б
  6. В
  7. Б
  8. Г
  9. Г
  10. Г
docx
Додано
9 грудня 2020
Переглядів
267
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку