Скільки є структурних організацій білка?
Процес варіння або смаження курячого яйця називається:
В результаті ксантопротеїнової проби на білок спостерігаємо:
В результаті біуретової проби на білок спостерігаємо:
Позначте речовину, яка належить до білків:
Чинники, які можуть викликати денатурацію білків:
Унаслідок повного гідролізу білка утворюється
Білкову природу мають
1) шкіра.
2) піт.
3) волосся.
4) гемоглобін.
5) сльозова рідина.
6) підшкірний жир.
Укажіть реакцію, внаслідок якої утворюються білки
Укажіть структурні білки
Укажіть органічні речовини, що входять до складу білку
Укажіть структуру білку, що зумовлена водневим звʼязком між сусідніми пептидними групами
Укажіть структуру білку, що визначається послідовністю амінокислот у молекулі білку
Укажіть форму молекули білку, що має третинну структуру
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома