До складу молекули білка входять залишки:
Укажіть характеристики білків:
Первинна структура білка – це:
Вторинна структура білка - це:
Третинна структура білка - це:
Явище руйнування вторинної, третинної та четвертинної структур білкової молекули називається:
Внаслідок якого процесу білки розкладаються на вихідні альфа-амінокислоти?
Денатурація білка може відбуватися при:
При додаванні свіжоприготовленого осаду купрум(ІІ) гідроксиду в лужному середовищі до білка пройде реакція, яку називають:
Взаємодія концентрованої нітратної кислоти з розчином білка при нагріванні:
Укажіть речовини, що є кінцевими продуктами розпаду білка:
Укажіть рядок продуктів харчування, найбагатших на білки:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома