Борошняні кондитерські вироби

Додано: 12 листопада 2020
Предмет: Економіка, 11 клас
Тест виконано: 55 разів
12 запитань
Запитання 1

Печиво належить до ...

варіанти відповідей

борошняних кондитерських виробів

цукристих кондитерських виробів

східних солодощів

фруктово-ягідних кондитерських виробів

Запитання 2

Торти належать до ...

варіанти відповідей

цукристих кондитерських виробів

борошняних кондитерських виробів

фруктово-ягідних виробів

східних солодощів

Запитання 3

Галети належать до ...

варіанти відповідей

цукристих кондитерських виробів

східних солодощів

борошняних кондитерських виробів

фруктово-ягідних виробів

Запитання 4

Назвіть борошняні кондитерські вироби ...

варіанти відповідей

пастильні вироби, ірис, какао-порошок, халва

тістечка, пряники, варення, повидло

кекси, ромові баби, мармелад, драже

торти, тістечка, пряники, печиво, кекси, ромові баби

Запитання 5

Назвіть види пряників залежно від особливостей виробництва...

варіанти відповідей

сирцеві, заварні

заварні, затяжне

цукрове, сирцеві

цукрове, затяжне

Запитання 6

Назвіть відмітні особливості цукерок ...

варіанти відповідей

крихка консистенція

м’яка консистенція, велика енергетична цінність, корпуса

тверда консистенція, мала енергетична цінність, начинки

тверда консистенція, велика енергетична цінність, начинки

Запитання 7

Назвіть відмітні особливості карамелі ...

варіанти відповідей

м’яка консистенція, велика енергетична цінність, корпуса

крихка консистенція

тверда консистенція, мала енергетична цінність, начинки

тверда консистенція,велика енергетична цінність, корпуса

Запитання 8

Модифікований крохмаль – це …

варіанти відповідей

продукт повного гідролізу крохмалю

особливий вид крупи, який вироблено з картопляного або кукурудзяного крохмалю

продукт неповного гідролізу крохмалю в вигляді сиропоподібної в’язкої рідини

крохмаль з направлено-змінними властивостями

Запитання 9

Саго – це …

варіанти відповідей

особливий вид крупи, який вироблено з картопляного або кукурудзяного крохмалю

крохмаль з направлено-змінними властивостями

продукт повного гідролізу крохмалю

продукт неповного гідролізу крохмалю в вигляді сиропоподібної в’язкої рідини

Запитання 10

Що сприяє утворенню клейстеру з крохмалю?

варіанти відповідей

утворення клейстеру

нагрівання з водою

гідроліз крохмалю

розчинення у воді

Запитання 11

Основними показниками виду крохмалю є...

варіанти відповідей

щільність

кислотність

розмір та форма крохмальних зерен

колір

Запитання 12

Назвіть умови зберігання цукру-рафінаду ...

варіанти відповідей

t до300С, ВВП не вище 75%

t до 200С, ВВП не вище 85%

t до150С, ВВП не вище 65%

t до 400С, ВВП не вище 75%

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест