В якому цеху проводять обробку м’яса та риби?
Які страви випускає соусне відділення?
В якому цеху виготовляють млинці, вареники, пельмені?
Вказати устаткування, яке використовують у борошняному цеху
Вказати посуд для подачі холодних страв і закусок
Вказати способи виробничого розморожування м’яса
Назвати основне обладнання соусного відділення
Укажіть на який період розробляється план-меню?
Дайте визначення, поняття «Цех»
У якому нормативному документі містяться рекомендації щодо
взаємозамінності продуктів?
Яке призначення овочевого цеху закладу ресторанного господарства?
Дайте визначення поняття «Робоче місце».
Дайте визначення поняття «Виробництво»
У якій нормативно-технологічний документації зазначаються норми
закладання сировини, вимоги до якості сировини, технологія приготування та вимоги до якості страв?
У якій нормативно-технологічний документації зазначаються норми
закладання, вихід і ціна продажу готової продукції?
Укажіть, що передбачає оперативне планування виробництва
Обвалювання здійснюється на обробних дошках , маркованими буквами
Що з перерахованого обладнання не використовується в рибному цеху?
В якому цеху готують страви з круп та макаронних виробів?
Дайте визначення поняття «ресторанне господарство»
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома