Завдяки відбиванню напівфабрикат з риби під час теплової обробки:
У кулінарії застосовують наступні способи приготування рибних напівфабрикатів:
Напівфабрикат з січеної натуральної маси риби для начинки якого використовують охолоджене вершкове масло:
Розрізняють напівфабрикати з чистого філе риби:
Щільний хрящ, який замінює осетровим хребет:
Порціонування – це спосіб приготування напівфабрикатів з риби, процес:
Подрібнення застосовують для прискорення теплової обробки напівфабрикатів з риби, це - :
Для тушкування вживають цілу рибу, порційні шматочки-кругляки, а також:
Маринування -- це спосіб приготування напівфабрикатів з риби, який:
Для фарширування використовують рибу:
З чистого філе риби і свинини готують напівфабрикати:
Найбільші ракоподібні масою 4 – 10кг:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома