Для варіння використовують частини м'яса, які мають...
Скільки для варіння потрібно води на 1 кг м'яса
Якщо варити м'ясо при бурхливому кипінні його смак...
Для поліпшення смаку і аромату вареного м'яса у бульйон додають...
Готовність м'яса визначають...
При проколюванні вареного м'яса виділяється...
Тривалість варіння м'яса ...
Який соус подають до відварного м'яса...
М'ясо варене з цибулею та сметаною нарізають на ...
Страву баранину з пшоном заправляють...
Перед варінням сосисок з них знімають штучну оболонку...
Зберігають варені м'ясні продукти у невеликій кількості бульйону в посуді з закритою кришкою
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома