1. Вкажіть ознаку якісної реакції на крохмаль
2. Укажіть вуглевод, під час плавлення якого утворюється карамель
3. Вкажіть речовину, яка утворюється з крохмалю під час
смаження картоплі
4. Вкажіть суму коєфіцієнтів продуктів реакції спиртового бродіння глюкози
5. Вкажіть вуглевод, який належить до дисахаридів
6. Вкажіть клас сполуки, яка утворюється при гідролізі крохмалю
7. Вкажіть вуглевод, який є полісахаридом
8. Вкажіть назву продукту реакції відновлення глюкози воднем
9. Вкажіть вуглевод, який належить до моносахаридів
10. Вкажіть значення відносної молекулярної маси глюкози
11. Виберіть речовини, з якими реагує глюкоза
Виберіть продукт реакції, який утворюється в результаті спиртового бродіння глюкози
Виберіть продукт реакції, який утворюється в результаті молочнокислого бродіння глюккози
Укажіть суму коефіцієнтів у лівій частині рівняння реакції фотосинтезу
Розрахуйте масу етилового спирту, який можно добути з 1620 г картоплі, якщо масова часта крохмалю в картоплі складає 20%, а відносний вихід продукту - 70%.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома