Загальні властивості білків

Додано: 12 березня
Предмет: Хімія, 10 клас
5 запитань
Запитання 1

Назвіть всі властивості білків

варіанти відповідей

Гідроліз

Розчинність

Денатурація

Розклад при нагріванні

Всі відповіді вірні

Запитання 2

Що відбувається під час денатурації?

варіанти відповідей

Первинна структура білка зберігається

Втрата біологічної активності

Властивості білків змінюються

Властивості білків не змінюються

Первинна структура білка не зберігається

Запитання 3

Від чого залежить здатність білків утримувати жир і воду?

варіанти відповідей

від особливостей амінокислотного складу і структури, від фракційного складу, способу обробки, температури і присутності вуглеводів, ліпідів і інших білків.

від особливостей амінокислотного складу і структури, від фракційного складу, способу обробки, рН середовища, присутності вуглеводів, ліпідів і інших білків.

від особливостей амінокислотного складу і структури, від фракційного складу, способу обробки, рН середовища, температури і присутності вуглеводів, ліпідів і інших білків.

від особливостей амінокислотного складу і структури, від фракційного складу, рН середовища, температури і присутності вуглеводів, ліпідів і інших білків.

Запитання 4

Як впливає висока здатність білків утримувати воду в харчових продутах на продукти?

варіанти відповідей

покращує смак

подовжує термін зберігання

покращує запах

покращує тектуру

Запитання 5

Джерела білків:

варіанти відповідей

рослинні джерела

тваринні джерела

штучне виробництво

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест