Зерноборошняні товари для МД

Додано: 19 жовтня 2021
Предмет: Економіка, 11 клас
Тест виконано: 130 разів
20 запитань
Запитання 1

За термінами висіву злакові культури розрізняють ...

варіанти відповідей

озимі, ярові

озимі, фуражні

продовольчі, ярові

фуражні, продовольчі

Запитання 2

Пшеницю розрізняють двох видів ...

варіанти відповідей

озима, тверда

тверда, м*яка

ярова, м*яка

м*яка, озима

Запитання 3

Тритікале - це гібрид...

варіанти відповідей

ячменю та рису

пшениці та просо

пшениці та жита

просо та рису

Запитання 4

При виробництві пива використовується ...

варіанти відповідей

рис

пшениця

жито

ячмінь

Запитання 5

Манну крупу виробляють таких ...

варіанти відповідей

марок Т, М, МТ

номерів 1,2, 3, 4, 5

сортів вищий, 1, 2

номерів 1,2, 3

Запитання 6

Манну крупу виробляють з культури ...

варіанти відповідей

рису

пшениці

гречки

ячменю

Запитання 7

Ячневу крупу виробляють з культури ...

варіанти відповідей

пшениці

гречки

ячменю

рису

Запитання 8

Пшоно отримують з культури ...

варіанти відповідей

пшениці

тритікале

гречки

просо

Запитання 9

Крупи не виробляють з культури ...

варіанти відповідей

тритікале

гречка

рису

бобьі

Запитання 10

Макаронні вироби вищої якості виробляють з борошна ...

варіанти відповідей

сортів жита

твердих сортів пшениці

м‘яких сортів пшениці

хлібопекарського пшеничного

Запитання 11

Пера належать до типу макаронних виробів ..

варіанти відповідей

стрічкоподібні

ниткоподібні

трубчасті

фігурні

Запитання 12

Локшина належить до типу макаронних виробів ...

варіанти відповідей

ниткоподібні

фігурні

трубчасті

стрічкоподібні

Запитання 13

Вермішель належить до типу макаронних виробів ...

варіанти відповідей

ниткоподібні

трубчасті

фігурні

стрічкоподібні

Запитання 14

Мушлі, метелики належать до типу макаронних виробів ...

варіанти відповідей

трубчасті

фігурні

стрічкоподібні

ниткоподібні

Запитання 15

Хліб - це вироби вагою...

варіанти відповідей

не більше 500 г

100-300 г

більше 500 г

50-100 г

Запитання 16

Особливістю пшеничного борошна є наявність ...

варіанти відповідей

вуглеводів

жирів

мінеральних речовин

клейковини

Запитання 17

Назвіть товарні сорти пшеничного борошна ...

варіанти відповідей

вищий, перший, другий, оббивне

сіяне, обдирне, оббивне

екстра, вищий, перший

перший другий

Запитання 18

Назвіть товарні сорти житьного борошна ...

варіанти відповідей

вищий, перший, другий, оббивне

сіяне, обдирне, оббивне

букет, обдирне, сіяне

обдирне, оббивне, перший

Запитання 19

Назвіть види основної сировини для виробництва хліба та хлібобулочних виробів ...

варіанти відповідей

яйця, вода, крупа, сіль

сироватка, вода, сіль, дріжджі

вода, дріжджі, сіль, борошно

сироватка, родзинки, яйця, цукор

Запитання 20

Перерахуйте види хлібобулочних виробів за призначенням ...

варіанти відповідей

простий, поліпшений

формовий, подовий

простий, подовий

загального споживання, дієтичного та дитячого харчування

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест