Тести з теми: "Приготування напівфабрикатів з мяса та птиці"

Про матеріал
Тестові завдання, як додатковий роздатковий матеріал до уроку, що полегшить виявити рівень проміжних знань учнів.
Перегляд файлу

Тести з теми:

«Приготування  напівфабрикатів з м’яса, птиці»
 

Виберіть правильну відповідь

 

  1.               Які напівфабрикати з котлетної маси готують з пасерованою цибулею?

а) Тюфтельки;

 б) Рулет;

 в) Котлети;

 г) Биточки.

2. Які напівфабрикати з котлетної маси  панірують у сухарях?

а) Тюфтельки;

б) Рулет;

в) Котлети;

 г) Биточки.

 

3. Які напівфабрикати з котлетної маси  панірують у борошні?

а) Тюфтельки;

б) Рулет;

в) Котлети;

г) Биточки.

 

4. Порційні напівфабрикати, які можна приготувати з вирізки яловичини

а) Ромштекс;

б) Антрекот;

в) Лангет;

г) Азу.

 

 

5. Які умови та строк зберігання напівфабрикатів з котлетної маси?

а) 6-8ºС - 8годин;

б) 6-8ºС -10годин

в) 6-8ºС  - 12годин;

г) 6- 8ºС – 14годин.

 

6. Назвіть великошматковий  напівфабрикат з яловичини?

а) Крученики волинські;

б) Січеники полтавські;

в) М'ясо шпиговане;

г) М'ясо тушковане з овочами.

 

7. Якими продуктами  шпигують м’ясо?

а) Цибулею, перцем, томатом;

б) Часником, морквою, салом;

в) Яблуками, петрушкою;

г) Баклажанами, морквою цибулею.

 

8. Назвіть порційний напівфабрикат з свинини.

а) Піджарка ;

 б) Печеня по київські;

 в) Духова свинина;

 г) Плов.

 

9.У натуральну січену масу якого напівфабриката додають шпик, нарізний дрібними шматками?

а) Люля-кебаб;

б) Котлети полтавські;

 в) Биточки по-селянськи;

 г) Фрикадельки.

10. Назвіть порційний напівфабрикат з яловичини. 

а) Гуляш;

б) Шашлик;

 в) Ростбіф;

 г) Філе.

11. Які напівфабрикати готують з філе птиці?

 а) Курчата табака;

 б) Шніцель по - столичному;

в) Рагу

г) Плов

12. Який  напівфабрикат з птиці змочують у льєзоні та панірують у білій паніровці?

а)  Котлети натуральні;

б) Котлети  пожарські;

в) Котлети фаршировані

г) Котлети паніровані

 

13. Який строк зберігання натуральних панірованих котлет з птиці при температурі 0 - 4ºС?

а) До 24год;

б) До 32год;

в) До 36год;

г) До 42год.

 

 

docx
Додано
10 травня 2020
Переглядів
2244
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку