Тестові завдання для самоконтролю та визначення рівня знань учнів з теми: "Приготування оздоблювальних і прикрашальних напівфабрикатів для кондитерських виробів".
Матеріал до уроків виробничого навчання для учнів професії "Кондитер".
Технологія приготування оздоблювальних і прикрашальних напівфабрикатів для кондитерських виробів
1. Основа масляних кремів – це:
2. До крему масляного фруктового додають:
а) 6 – 12 год
б) 8 – 14 год
в) 12 – 24 год
21. Білковий заварний крем розпливається, не зберігає наданої форми, назвіть причину:
додали недоварений цукровий сироп, недостатній
22. На поверхні охолодженого желе з’явилися крапельки води, назвіть причину:
23. Крем «Шарлот» («Глясе») не зберігає наданої форми, назвіть причину:
24. Оздоблення з крему «Зефір» мають нерівну, пористу поверхню, назвіть причину:
Правильна відповідь |
Кількість балів |
|
№ тесту |
Правильна відповідь |
Кількість балів |
|
1 |
б |
0,5 |
|
13 |
в |
0,5 |
2 |
а |
0,5 |
|
14 |
б |
0,5 |
3 |
а |
0,5 |
|
15 |
б |
0,5 |
4 |
б |
0,5 |
|
16 |
б |
0,5 |
5 |
б |
0,5 |
|
17 |
в |
0,5 |
6 |
б |
0,5 |
|
18 |
а |
0,5 |
7 |
б |
0,5 |
|
19 |
а |
0,5 |
8 |
в |
0,5 |
|
20 |
б |
0,5 |
9 |
в |
0,5 |
|
21 |
в |
0,5 |
10 |
а |
0,5 |
|
22 |
а |
0,5 |
11 |
б |
0,5 |
|
23 |
б |
0,5 |
12 |
б |
0,5 |
|
24 |
а |
0,5 |