Контрольна робота з технології для 11-класу (річна)
№ п/п |
Зміст завдання |
Максимальна кількість балів |
Відповідь |
|
Найбільшої економії тканини можна досягнути під час здійснення технологічної операції:
|
0,5 |
2 |
|
Який жир використовують для фритюру?
|
0,5 |
3 |
|
Основними вимогами щодо виконання шва хрестик є такі:
|
0,5 |
1 |
|
Набір і кількість їжі для людини на добу, це
|
0,5 |
2 |
|
Щільність в’язання по вертикалі, це:
|
0,5 |
2 |
|
Нитка накинута на гачок після того, як на ньому вже є петля – це
|
0,5 |
2 |
|
Круглий виріз горловини обробляють
|
0,5 |
1 |
|
Готуючи виріб до другої примірки
|
0,5 |
1 |
|
З яких стадій складається процес волого-теплової обробки?
|
0,5 |
4 |
|
Які види машинних швів належать до крайових швів?
|
0,5 |
1 |
|
На тканині якого переплетення виконують шви поверхнево-нашивної рахункової групи (лічильні)?
|
0,5 |
1 |
|
Вказати механічну властивість тканин
|
0,5 |
2 |
|
Яку деталь потрібно повернути, щоб встановити швейну машину на робочий хід?
|
0,5 |
1 |
|
Для чого призначені жолобки машинної голки?
|
0,5 |
4 |
|
Від чого залежить розхил виточок по лінії талії спіднички?
|
0,5 |
4 |
|
Як називається творчий процес створення нового за зовнішніми ознаками швейного виробу, визначення форми деталей, конструктивних ліній, оформлення?
|
0,5 |
3 |
|
На основі якої спідниці розробляють нові моделі виробів?
|
0,5 |
2 |
|
Яка деталь регулятора довжини стібка використовується для закріплення початку і кінця строчки?
|
0,5 |
3 |
|
Характерними ознаками панчішної в’язки є:
|
0,5 |
2 |
|
Повітряна петля, яку пров’язують тільки на початку кожного ряду – це
|
0,5 |
3 |
21 |
Творче завдання: відповідно до заданого ескізу (стор. 5) змоделювати переднє полотнище спідниці |
2 |
|
|
Сума балів здобутих учнем |
|
№ п/п |
Зміст завдання |
Максимальна кількість балів |
Відповідь |
|
Найбільшої економії тканини можна досягнути під час здійснення технологічної операції:
|
0,5 |
|
|
Який жир використовують для фритюру?
|
0,5 |
|
|
Основними вимогами щодо виконання шва хрестик є такі:
|
0,5 |
|
|
Набір і кількість їжі для людини на добу, це
|
0,5 |
|
|
Щільність в’язання по вертикалі, це:
|
0,5 |
|
|
Нитка накинута на гачок після того, як на ньому вже є петля – це
|
0,5 |
|
|
Круглий виріз горловини обробляють
|
0,5 |
|
|
Готуючи виріб до другої примірки
|
0,5 |
|
|
З яких стадій складається процес волого-теплової обробки?
|
0,5 |
|
|
Які види машинних швів належать до крайових швів?
|
0,5 |
|
|
На тканині якого переплетення виконують шви поверхнево-нашивної рахункової групи (лічильні)?
|
0,5 |
|
|
Вказати механічну властивість тканин
|
0,5 |
|
|
Яку деталь потрібно повернути, щоб встановити швейну машину на робочий хід?
|
0,5 |
|
|
Для чого призначені жолобки машинної голки?
|
0,5 |
|
|
Від чого залежить розхил виточок по лінії талії спіднички?
|
0,5 |
|
|
Як називається творчий процес створення нового за зовнішніми ознаками швейного виробу, визначення форми деталей, конструктивних ліній, оформлення?
|
0,5 |
|
|
На основі якої спідниці розробляють нові моделі виробів?
|
0,5 |
|
|
Яка деталь регулятора довжини стібка використовується для закріплення початку і кінця строчки?
|
0,5 |
|
|
Характерними ознаками панчішної в’язки є:
|
0,5 |
|
|
Повітряна петля, яку пров’язують тільки на початку кожного ряду – це
|
0,5 |
|
21 |
Творче завдання: відповідно до заданого ескізу (стор. 5) змоделювати переднє полотнище спідниці |
2 |
|
|
Сума балів здобутих учнем |
|