Тестові завдання з теми: "«Фігурна форма нарізки овочів".

Про матеріал
Тестові завдання з теми: "«Фігурна форма нарізки овочів".Матеріал до уроку виробничого навчання за професією "Кухар".
Перегляд файлу

Тестові завдання з теми: «Фігурна форма нарізки овочів»

 

1. Декоративне вирізання овочів, фруктів:

а) карвінг;

б) дайвінг;

в) брокколі;

 

2. Основний ніж для вирізання овочів, фруктів:

а) овальний;

б) тайський;

в) простий.

 

3. Батьківщина карвінгу:

а) Таїланд;

б) Китай;

в) Росія.

 

4. Під яким кутом починають вирізати листочки з огірка?

а) прямий;

б) тупий;

в) гострий.

 

5. Де зберігають вирізанні фігури?

а) в холодильнику;

б) в льодяній воді;

в) в морозильнику.

 

6. Продукти для вирізання грибочків:

а) помідори;

б) картопля;

в) редиска;

г) селера.

 

7. Продукти, для вирізання троянди:

а) морква;

б) огірок;

в) буряк;

г) помідори.

 

8. Процес для приготування шестерні з моркви:

а) маринування;

б) шпигування;

в) калібрування;

г) карбування.

 

9. Для чого використовують грибочки з картоплі?

а) тушкування;

б) варіння;

в) запікання;

г) брезування.

 

10. Для чого використовують стружку з огірка?

а)припускання;

б) бланшування

в) прикрашання.

 

11. Товщина гребінця з моркви:

а) 0,5-0,7см;

б) 0,2-0,3см;

в) 1-2см.

 

12. Виберіть продукти з яких можна вирізати лілії:

а) помідори;

б) цибуля;

в) баклажани;

г) картопля;

д) пекінська капуста.

 

13. Для чого використовують стружку та спіраль з картоплі?

а) смаження у фритюрі;

б) варіння;

 в) припускання.

 

14. Основне правило при складанні композицій:

а) підбір за смаком;

б) не змішувати з живими квітами;

в) підбір за видом.

 

15. Ніж, для вирізання шишок з моркви:

а) овальний;

б) тайський;

в) серповидний.

 

16. Для чого використовують троянди з редиски?

а) припускання;

б) бланшування;

в) свій варіант;

г) прикрашання.

 

17. Перерахуйте овочі для вирізання тюльпанів:

а) редиска;

б) морква;

в) огірок;

г) солодкий перець.

 

Відповіді до тестів:

 

1. - а;

2. – б;

3. – а;

4. – в;

5 - б;

6 - б, в;

7. - а, в, г;

8. – г;

9. – б;

10. – в;

11. – б;

12. - а, б, д;

13. - а;

14. – б;

15. – а;

16. - г;

17. – в, г.

 

docx
Додав(-ла)
Водяна Раїса
Додано
19 травня 2020
Переглядів
1955
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку