Тестові завдання з теми: "Холодні соуси"

Про матеріал

Тестові завдання з теми: "Холодні соуси", призначені для поточного контролю знань учнів з професії "Кухар"

Перегляд файлу

Тестові завдання

Тема холодні соуси

1. Яка температура подавання холодних соусів?

а)20-25°С;

б)10-12°С;

в)18-20°С.

2. Рідкі соуси використовують:

а)для запікання;

б)для поливання страв;

в)для фарширування.

3. До яких страв подають соус основний червоний?

а)рибний;

б)овочевий;

в)м'ясний.

4. Для чого використовують рідкий молочний соус?

а)для запікання;

б)поливання овочевих страв;

в)для фарширування котлет.

5. Який соус готують без борошна:

а)сметанний;

б)сухарний;

в)грибний.

6. До яких страв подають соус голландський?

а)м'ясний;

б)круп'яний;

в)рибний.

7. Для чого використовують масляні суміші:

а)для приготування соусів;

б) для приготування гарнірів;

в)для приготування бутербродів.

8. З якого набору сировини готують соус майонез:

а)олія, яйця, гірчиця, цукор, оцет, сіль;

б)олія, оцет, борошно, сметана, сіль;

в)борошно, молоко, сметана, набір прянощів.

9. Скільки желатину та сировини беруть на приготування 1л желе:

а)20г желатину, 3кг сировини;

б)40г желатину, 1кг сировини;

в)100г желатину, 2кг сировини.

10. Який загусник використовують при виготовленні солодкого соусу:

а)розведену борошняну пасеровку;

б)розведений крохмаль;

в)розчинений желатин.


 

docx
Додав(-ла)
Водяна Раїса
Додано
18 березня 2020
Переглядів
836
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку