Тестові завдання з теми:"Приготування солодких страв і напоїв".

Про матеріал
Тестові завдання з теми: "Приготування солодких страв і напоїв". Матеріал для уроків виробничого навчання за професією "Кухар".
Перегляд файлу

Тестові завдання з теми: «ПРИГОТУВАННЯ СОЛОДКИХ СТРАВ І НАПОЇВ». Матеріал для уроку виробничого навчання за професією «Кухар».

  1. Які десерти відносять до драглеподібних:

а) пудинг

б) самбук

в) мус

2. Що є особливою складовою самбуків:

а) молоко

б) яєчний білок

в) яєчний жовток

3. Основою для приготування шарлотки є:

а) білий хліб

б) бісквітний напівфабрикат

в) пісочний напівфабрикат

4. Драглеподібної консистенції страви набувають завдяки:

а) манній крупі

б) крохмалю

в) агароїду

5. Для приготування 1 кг густого киселю беруть крохмалю:

а) 60-80 г

б) 20-30 г

в) 90- 100 г

6. Гарячі солодкі страви подають при температурі:

а) 30 - 40оС

б) 50 - 55оС

в) 70 - 80оС

7. Холодні солодкі страви подають при температурі:

а) 10 - 14оС

б) 15 - 16оС

в) 7 - 8оС

8. Чай по-англійські подають з:

а) лимоном

б) варенням

в) молоком

9. Для приготування кави по-східному використовують:

а) кавоварку

б) турку

в) джазву

10. В яку каву додають гаряче топлене молоко з пінкою:

а) по- варшавські

б) по-східному

в) по-італійському

11. Температура подавання гарячих напоїв:

а) 50оС

б) 75оС

в) 90оС

12. Температура подавання холодних напоїв:

а) 7 - 14оС

б) 15 - 17оС

в) 20 - 25оС

13. Яка кава подається з морозивом:

а) по-віденському

б) кава глясе

в) експрессо

14. Для більшого аромату кави при заварюванні в воду додають:

а) цукор

б) сіль

в) соду

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відповіді:

  1. – б;
  2.  - б ;
  3.  - а;
  4.  – б,в;
  5.  - а;
  6.  – б;
  7.  – а;
  8.  – в;
  9.  – б;
  10.  – а;
  11.  – б;
  12.  – а;
  13.  – б;
  14.  – а;

 

 

 

 

docx
Додав(-ла)
Водяна Раїса
Додано
8 грудня 2020
Переглядів
2473
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку