The Climate of Great Britain

Про матеріал
У Великобританії ніколи не буває дуже спекотно або дуже холодно для роботи або гри на відкритому повітрі. Це через море, що тримає острів теплим зимою і робить повітря прохолодним влітку. Вітри також відіграють значну роль у погоді Великобританії. Вітри дмуть з південного заходу два дні з трьох. Але вітри, що дмуть з Атлантики такі ж вогкі, як і теплі. Вони також приносять велику кількість дощів на острів. Східні і північно-східні вітри холодні й сухі.
Перегляд файлу

The Climate of Great Britain

In Great Britain it is never too hot or too cold for work or play in the open air. This is because of the sea, which keeps the island warm in winter and makes the air cool in summer.
The winds have also very much to do with weather in Great Britain. The winds blow from the south-west two days out of every three. But winds that blow from the Atlantic are as wet as they are warm. They also bring plenty of rain to the island. The east and north-east winds are cold and dry.
Thanks to the mild climate there are a lot of evergreen plants in Great Britain. And the country is always green. But the lack of sunshine is the reason why the cultivation of grain crops is difficult. Grass grows all the year round.
It provides fodder for cattle.
The weather changes very often. You can never have the same kind of weather for a long time. In spring sunshine and showers follow each other so often during the day that an umbrella or a raincoat are things you want most in Great Britain.
In spring the weather is generally mild but sometimes they get really cold days. The summer is not so hot as on the continent, and warm days in autumn are beautiful.
In winter sometimes it rains and sometimes it snows, and they also have fog and frost. Still, in Great Britain it is never so cold in winter as on the continent, and they don't get much snow there. The rivers and lakes are seldom covered with ice. As the ice, if there is any, is not thick enough they seldom go skating on the rivers in Great Britain.
But the worst thing about the climate in Great Britain is the thick fog they so often have in autumn or winter. In London it is sometimes so thick that cars may run into one another.
 
Клімат Великобританії

У Великобританії ніколи не буває дуже спекотно або дуже холодно для роботи або гри на відкритому повітрі. Це через море, що тримає острів теплим зимою і робить повітря прохолодним влітку.
Вітри також відіграють значну роль у погоді Великобританії. Вітри дмуть з південного заходу два дні з трьох. Але вітри, що дмуть з Атлантики такі ж вогкі, як і теплі. Вони також приносять велику кількість дощів на острів. Східні і північно-східні вітри холодні й сухі.
Завдяки м'якому клімату у Великобританії багато вічнозелених рослин. І країна завжди зелена. Але відсутність сонячного світла – причина того, що культивувати зернові важко. Трава росте весь рік.
Це забезпечує фураж для рогатої худоби.
Погода змінюється дуже часто. Ви ніколи не зможете побачити однакову погоду протягом довгого часу. Навесні сонце і зливи змінюють одне одного.
Навесні погода загалом м'яка, але іноді бувають дійсно холодні дні. Літо не таке спекотне, як на континенті, а теплі дні восени гарні.
Узимку іноді йде дощ, іноді йде сніг, також буває туман і мороз. Але у Великобританії ніколи не буває так холодно взимку, як часто це буває на континенті, і там не буває багато снігу. Річки й озера рідко покриваються кригою. Оскільки лід, якщо він є, не товстий, на річках Великобританії достатньо рідко катаються на ковзанах.
Але найгірша річ у кліматі Великобританії – густий туман, який так часто буває восени або взимку. У Лондоні він іноді такий густий, що автомобілі можуть наштовхнутись один на одного.

doc
Додав(-ла)
Пасічник Леон
Додано
17 травня 2020
Переглядів
343
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку