Тренінг для батьків на тему "Освітній потенціал гри LEGO"

Про матеріал

Учасники тренінгу мають змогу ознайомитись з новими підходами до процесу навчання в умовах Нової української школи. Виконуючи веселі завдання і граючись набором різнокольорових цеглинок LEGO DUPLO та LEGO SYSTEM діти тренують пам'ять, розвивають моторику і мислять творчо. Використанням гри LEGO дає можливість молодшим школярам у формі пізнавальної гри розвинути необхідні в подальшому житті навички.

Перегляд файлу

image

image

image


image

В якому році була заснована компанія ЛЕГО?

Про яке місто в Данії ви дізналися вперше, переглянувши мультфільм?

Як перекладається слово «ЛЕГО»?

Що було першою продукцією компанії ЛЕГО?

Якого кольору були перші цеглинки ЛЕГО?

Скільки відтінків кольорів у палітрі

ЛЕГО?


image

image


image

  Мовленнєві вміння описувати детально свої дії, надавати чіткі і зрозумілі інструкції, пояснювати свої міркування, розповідати історії, які допомагають спілкуватися з іншими і виражати власні думки.

  Уміння вирішувати проблемні завдання, що включає в себе вміння зосередитись і запам’ятати завдання, вміння ставити цілі і розробляти план дій, уміння творчо мислити і розмірковувати над тим, що і як робити.

  Уміння співпрацювати, що виражається у вмінні працювати в парах чи групах, умінні ділитися матеріалами, вмінні вчитися у своїх однолітків, дослухаючись до їхніх ідей та пропозицій, умінні розподіляти ролі та обов’язки.


image

image

image

image

image

pdf
Додано
14 березня 2023
Переглядів
740
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку