Тренінг "Управлінська компетентність заступника керівника" (презентація)

Про матеріал
Тренінг для заступників директорів з НВР на заявлену тему, мета якого – забезпечення науково-методичного супроводу розвитку управлінської компетентності керівника; модернізація методичної роботи в закладі з урахуванням сучасного інформаційного середовища та перспектив самореалізації педагогічних працівників; стимулювання бажання на підвищення свого професійного рівня; сприяння самопізнанню себе як особистості, формуванню комунікативних умінь та навичок методичної діяльності.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

заступник директора з НВРПереїзнянської ЗОШ І-ІІ ст. Сідова Надія Володимирівна. Міні-тренінг"Управлінська компетентністьзаступника керівника"

Номер слайду 2

Мета тренінгу:забезпечення науково-методичного супроводу розвитку управлінської компетентності керівника;модернізація методичної роботи з урахуванням сучасного інформаційного середовища та перспектив самореалізації педагогічних працівників;стимулювання бажання на підвищення свого професійного рівня;сприяння самопізнанню себе як особистості, визначенню власних пріоритетів, формуванню комунікативних умінь та навичок методичної діяльності. Завдання тренінгу:забезпечення учасників тренінгу знаннями сучасних освітніх технологій;формування професійної компетентності;підвищення здатності до самооцінки, самоконтролю та самоорганізації;розвиток уміння командної взаємодії.

Номер слайду 3

1. Вправа «Знайомство»Мета:підготувати учасників до роботи,створити комфортну атмосферу, гарний настрій,налаштувати учасників на спільну роботу.

Номер слайду 4

2. Вправа «Вироблення правил роботи» Мета: прийняття правил роботи в групі. ПРАВИЛА ТРЕНІНГУдотримуватися регламенту,слухати і чути,бути активним,бути позитивним,ділитися власним досвідом, а не оцінювати.

Номер слайду 5

3. Вправа «Педагогічна галактика очікувань»Мета: сприяти формуванню побажань учасників щодо участі їх у тренінгу, розвивати їхні професійні прагнення.

Номер слайду 6

4. Вправа «Силует»Мета: надати учасникам можливість висловлювати свої враження щодо теми заняття, сприяти самопізнанню себе як особистості.

Номер слайду 7

5. Теоретичной блок. Стилі управління

Номер слайду 8

6. Вправа «Віртуальний кабінет. Стиль управління»Мета: визначити стиль управління керівника, систему способів діяльності та ефективність. Стиль управління(певна система методів і прийомів управління колективом, яким керівник віддає перевагу)АВТОРИТАРНИЙ ЛІБЕРАЛЬНИЙДЕМОКРАТИЧНИЙ

Номер слайду 9

7. Вправа «Психологічне коло образів»Мета: визначити риси своєї особистості. Стиль управління. ТЕМПЕРАМЕНТ ХАРАКТЕР ЗДІБНОСТІЗаступник керівника

Номер слайду 10

8. Вправа «Клаптикова ковдра»Мета: допомогти кожному учаснику усвідомити труднощі в діяльності керівника навчального закладу; розвивати гнучкість та оригінальність мислення. ШЛЯХИПРОБЛЕМАПРИЧИНАШЛЯХИВИРІШЕНННЯ

Номер слайду 11

Десять заповідейзаступника керівника. Працюйте на перспективу!Не повчайте, а надихайте!Не стримуйте, а заохочуйте!Діліться владою! Почувайте себе підприємцем!Учитель - головний капітал!Батьки – головний клієнт!Учень – марка школи!Не просіть, а пропонуйте!Усе життя – це школа, але школа – це не все життя!

Номер слайду 12

ДЯКУЮ ЗА УВАГУ !

pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
29 жовтня 2019
Переглядів
990
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку