Туристичний зліт лінійка сценарій

Про матеріал
Кожен з вас знає, що в похід вирушають ті, хто не боїться далеких доріг. Хто з нетерпінням чекає нових зустрічей з сонцем, вітром, багаттям, наметом і цікавими людьми. Сьогодні ви поринете у світ справжнього туристичного зліту. Під керівництвом вчителів ви будете змагатись в мистецтві постановки палатки, приготуванні їжі, розведення вогню та багато-багато іншого. Ви матимете можливість проявити себе, свої навики та вміння в змаганнях, які на вас очікують.
Перегляд файлу

Дорогі друзі, сьогодні в нашій школі відбудеться туристичний зліт.

Кожен з вас знає, що в похід вирушають ті, хто не боїться далеких доріг. Хто з нетерпінням чекає нових зустрічей з сонцем, вітром, багаттям, наметом і цікавими людьми.

Сьогодні ви поринете у світ справжнього туристичного зліту. Під керівництвом вчителів ви будете змагатись в мистецтві постановки палатки, приготуванні їжі, розведення вогню та багато-багато іншого. Ви матимете можливість проявити себе, свої навики та вміння в змаганнях, які на вас очікують.

Оцінювати учасників будуть члени журі, а саме:

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

А тепер ми просимо учнів представити назву команд та їх девізи.

Зараз найприємніша новина, під час привалості туристичного зліту проводиться фото-конкурс на тематику нашого турзліту.  Всі деталі читайте на нашій сторінці в Інстаграм__________

А тепер час починати. Ви готові??? 

Тому на старт, увага, руш!

docx
Додано
17 квітня 2019
Переглядів
686
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку