Твір на тему : " Чи замінить мережа Інтернет телебачення , книжку , театр?"

Про матеріал
Твір на тему : " Чи замінить мережа Інтернет телебачення , книжку , театр?" призначений для опрацювання на уроках і у вільний час.
Перегляд файлу

Твір

Чи замінить мережа Інтернет телебачення , книжку , театр?

У сучасному світі ми не можемо уявити свого життя без Інтернету. Щовечора чи не кожна родина світу збирається біля екранів телевізорів щоб подивитися улюблений фільм. Більшість з нас слідкує за новинами та погодою , слухає музику та спілкується у соціальних мережах. Дедалі частіше у школах проводиться навчання з участю новітніх технологій. Також є різні курси для сомоосвіти та розвитку. Ну і звичайно ж , електронні книги. Тобто , світ глобалізується , а для цього потрібен Інтернет. Чи зможе мережа замінити книгу та театр?

На мою думку , ні . Зараз Інтернет є важливою складовою нашого життя , але не потрібно забувати й про книги , театри та розваги. Я вважаю , що світ не зможе повністю глобалізуватись , оскільки є люди , яким , наприклад , не подобаються електронні книги чи фільми. Їм важлива ця атмосфера читання та гри акторів. До прикладу , я не сприймаю інформацію з телефона чи планшета так , як з книги , особливо якщо це художній твір. Тому , на мій погляд , краще читати паперові книги. До того ж , під час цього процесу дуже добре розвивається уява.

Але , мені здається , що все це залежить від кожної людини , оскільки всі ми по-різному думаємо , аналізуємо та сприймаємо. Як писала Ліна Костенко: «…це все залежить від людських зіниць. В широких – відіб’ється вся епоха , у звужених – збіговисько дрібниць».

Це стосується не лише книг , але й кіно та театру. Є люди , які люблять серіали , детективи , комедії , мелодрами , мультфільми та фільми жахів. Але є й ті , хто обожнює театр. Тобто для них є важливими не лише спецефекти , гарне вбрання та ідеальні світлини , але й емоції та акторська гра. Проте , все це індивідуально.

Тому , я думаю , що Інтернет , книги та театр не заважають , а лише доповнюють одне одного. Тобто , більшість людей поєднують ці ресурси. З моєї точки зору – це правильно , тому я теж так роблю. Це сприяє розвитку населення.

Звичайно ж , є люди , які не цікавляться ні тим , ні іншим – « 20-й вік , а й досі де-не-де , трапляються іще неандертальці».

Отже , мережу Інтернет , телебачення , театр та книжки не потрібно вилучати чи замінювати . Це все можна поєднати та отримати ще більше користі та задоволення.

docx
Додано
27 грудня 2021
Переглядів
5849
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку