Твір на тему «Людина народжена для великих справ ,якщо у неї вистачає сили перемогти себе саму»

Про матеріал
Тема. «Людина народжена для великих справ ,якщо у неї вистачає сили перемогти себе саму» Я вважаю, що всі ми народжуємося для великих справ.Але ,щоб зробити велику справу треба бути сильним.А щоб стати сильним та добитися своєї мети потрібно насамперед перемогти самого себе, тобто перемогти все погане в собі: Заздрощі, зло,страх, бо якщо ми це не переможемо хоча б на половину тоді ми не зможемо добитись своєї мети. Кожен із нас може пригадати, як часом йому було складно впоратися з самим собою. Як тільки людина стикається з якимись певними труднощами, вона може дуже змінитися, змінити своє ставлення через щось особисте, наприклад, через власну лінь. Саме з цієї причини можна з упевненістю сказати, що найбільш важке завдання в житті – це здатність перемогти щось у собі. Насправді, лінь це лише одна із труднощів, а в цілому людям потрібно перемагати і набагато більше, не тільки це. Потрібно відзначити, що в людині є безліч вад, проблем і недоліків, з якими необхідно боротися .
Перегляд файлу

Тема. «Людина народжена для великих справ ,якщо у неї вистачає сили перемогти себе саму»

Я вважаю, що всі ми народжуємося для великих справ.Але ,щоб зробити велику справу треба бути сильним.А щоб стати сильним та добитися своєї мети потрібно насамперед  перемогти самого себе, тобто перемогти все погане в собі: Заздрощі, зло,страх, бо якщо ми це не переможемо хоча б на половину тоді ми не зможемо добитись своєї мети.

Кожен із нас може пригадати, як часом йому було складно впоратися з самим собою. Як тільки людина стикається з якимись певними труднощами, вона може дуже змінитися, змінити своє ставлення через щось особисте, наприклад, через власну лінь. Саме з цієї причини можна з упевненістю сказати, що найбільш важке завдання в житті – це здатність перемогти щось у собі.

Насправді, лінь це лише одна із труднощів, а в цілому людям потрібно перемагати і набагато більше, не тільки це. Потрібно відзначити, що в людині є безліч вад, проблем і недоліків, з якими необхідно боротися . Наприклад, до таких можна віднести злість, дратівливість, схильність до скандалів та безліч інших. Людина і сама може розуміти, що вона є носієм негативної риси характеру, з якої їй необхідно всіма існуючими силами боротися, але в той же час людина не може ефективно боротися з цим по ряду якихось особистих причин. В такому випадку, якщо людина не може боротися зі своїми недоліками і перемагати себе, їй стає набагато складніше жити, все її життя перетворюється на ходіння по муках, в цілому цю людину стає шкода.

Навпаки, якщо людина все-таки змогла змусити себе боротися зі своїми недоліками і досягла у цій діяльності певного успіху, вона буде дуже рада цьому. Наприклад, людина, яка поборола лінь і впоралася з якимось важким завданням, буде відчувати гордість собою і задоволення від того, що їй вдалося здійснити те чи інше завдання. Люди, які систематично перемагають себе і приходять до якогось успіху, набагато щасливіші за тих, хто цього не робить, оскільки вони реально відчувають радість від своїх великих досягнень. Все це стосується і перемоги в собі якихось негативних рис характеру, тому що дуже часто людина реально страждає. Вона вважає, що винні навколишні обставини, а насправді винна лише вона сама, і більше ніхто.

Перемогти себе – найважче.Людина, яка реально перемогла в собі негатив, стає набагато щасливішою, від цієї людини набагато більше користі.

Запам'ятайте: Перемагають тільки найсильніші. Досягають успіху тільки найкращі! Тому не здавайтесь на півдорозі ,крокуйте впевнено і досягайте своєї цілі.

 

docx
Додано
15 січня 2019
Переглядів
12693
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку