Твір на тему : "Організація влади"

Про матеріал
Твір на тему : "Організація влади" призначений для опрацювання учнями як на уроках , так і у вільний час.
Перегляд файлу

Твір

Організація влади

Влада – у кожного це слово викликає різні почуття та емоції. Для когось це велике бажання , для когось – найбільший страх. Хтось розбирається в цьому, а хтось навіть не уявляє роботи цієї системи. Владу може здобути багато хто , але користуватись нею зможе не кожен. Деякі люди думають , що отримавши владу , можна легко стати лідером і робити все на свій розсуд.

Я вважаю , що це не так. Справжній лідер – це та людина , яка має авторитет та дослухається до підлеглих , враховуючи думку та професійні якості кожного. Це той , хто зможе згуртувати колектив для вирішення певної проблеми. Наприклад , якщо країна має такого лідера , то це великий успіх.

Але керівники бувають різні. Є й такі , що тримають владу лише в своїх руках та не довіряють нікому. Тобто все залежить тільки від їхнього рішення. Згадаймо Сталіна – керівник СРСР , який вирішував усе і всюди та тримав у страху всіх. Тоді влада була в руках однієї людини. Я думаю , що це не правильно.

Дехто ж вважає , що найкращий спосіб керування – це влада багатьох і рівноправність кожного. Мені здається , що це не так. Адже всі керувати не можуть. Тому що в кожної людини є власна думка та позиція. І це цілком нормально.

Тому , на мій погляд , найкращим способом організації влади в суспільстві є один хороший лідер та певна система управління , за допомогою якої будуть вирішуватися питання та прийматися рішення. Звичайно ж , у керівника повинні бути помічники , з якими він зможе порадитись , а головне – довіряти їм. Тоді всі зможуть дійти висновку щодо будь-чого.

Отже , організація влади – це складний процес , який потрібно розуміти.

docx
Додано
27 грудня 2021
Переглядів
408
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку