Твір на тему "Сенс фотографії"

Про матеріал
Хотіла поговорити про втрачений, справжній сенс фотографії. Перш ніж прочитати даний твір, рекомендую проаналізувати це питання самостійно.
Перегляд файлу

Сенс фотографії

Хотіла поговорити про втрачений, справжній сенс фотографії. Так, я дуже люблю фотографувати людей, природу та інші дрібнички, хоча не маю на це великої можливості. Кожного дня я спостерігаю, що ми навіть не замислюемося над тим, навіщо ми робимо ці знімки. Раніше було як: якщо в домі є фотоапарат на плівці, то це велике щастя. Що люди фотографували? Цікаві моменти, щоб вони залишилися в пам'яті назавжди. Наприклад: "ось донька уперше посміхнулась, а ось їй подарували іграшку", "тут любий син їсть цілий шмат хліба", "дивлячись на це фото згадую як уся сім'я була разом". Плівку не витрачали на безглузді фото, її використовували для спогадів.

А що зараз? Досить багато людей називають себе "я фотограф", маючи лише не дешеву камеру та не маленьку ціну за фотосесію. Та що з цього? Люди замовляють фотографа зробити звичайні знімки "ось на фоні цих кущів". Так, це виглядає гарно, але дивлячись на це фото у майбутньому ви не відчуєте ніяких емоцій, а лише згадаете, яку дорогу ціну заплатили за це фото. Уся молодь прагне мати багато нових фотографій. Та у котрий раз питаю, НАВІЩО?

Так відбувається, бо ми закриваємося у собі, втопаємо у соціальних мережах, прагнемо буди схожими на якусь відому людину. "Ого, в Маші так багато підписників, я теж хочу! Треба бути кращою за неї, та з хутра вилазити, щоб тільки бути кумиром інших людей". До чого я веду? Люди роблять фото, щоб показати себе, який він класний, яка гарна фігура, ідеальне волосся. Світ став схожим на фотовиставку, де кожен хоче зайняти перше місце і здобути якнайбільше лайків. Та що таке "лайк", особливо в мережі Instagram? Це сердечко "", яке мало б вказувати на те, що дане зображення, відео чи ще щось дійсно подобаються тому, хто на нього натискає. Чи не так? Але зараз він теж втратив свій сенс. Суспільство відмічає всі записи, які тільки є в стрічці. Через це мені образливо.

Так, я теж з тих людей, хто хоче бути хоч трохи цікавим. Я нікого не суджу, але це є моя думка. Шкода, що цього ніхто не може припинити.

Чи згідні ви?

docx
Пов’язані теми
Психологія, Інші матеріали
Додано
15 лютого 2019
Переглядів
4743
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку