Твір-роздум "Хто із членів моєї сім'ї міг би встановити рекорд?"

Про матеріал
Зразок написання твору розповідного характеру з елементами роздуму в художньому стилі з використанням займенників, що належать до різних розрядів.Твір може бути використаний у 6 класі НУШ як зразок
Перегляд файлу

Хто із членів моєї сім’ї міг би встановити рекорд?

Всі ми знаємо про існування Книги рекордів Гіннеса, до речі, в ній записані імена п’ятдесяти п’яти українців. Безперечно, люди вміють дивувати. І кожен з нас має шанс потрапити на сторінки цього чудового видання.

Кожна людина по-своєму талановита. Деякі вражають своїм рівнем майстерності або навіть встановленням рекордів. З моєї сім’ї може встановити рекорд батько. Він є досвідченим велосипедистом. Його надзвичайні результати відмічені багатьма нагородами. Він, безумовно, розробив свій власний метод їзди на велосипеді, використовуючи попередні досягнення для встановлення нового рекорду.

Цільові результати мого татуся можуть бути більш рекордними, адже він наділений  рисами справжнього велосипедиста: хоробрістю, витривалістю, цілеспрямованістю.

Отже, для встановлення нового рекорду потрібно прикласти багато зусиль, терпіння, витривалості. Я пишаюся своїм татом і впевнений, що його ім’я буде занесено до Книги рекордів Гіннеса.

docx
Додано
13 травня
Переглядів
475
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку