Учнівський форум " Я-ЛЮБЛЮ УКРАЇНУ!"

Про матеріал
Як провести учнівський форум? Від початку і до кінця все прописано і підкріплено світлинами. Формування нації - основна мета цього мега-проекту. Готуватися потрібно рік, задіяні насправді всі учасники освітнього процесу та члени сільської чи то будь-якої громади. Результативність - колосальна! Задоволення - 100%!
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Відділ освіти, молоді та спортувиконавчого комітету Межівської селищної ради Комунальний заклад освіти«Райпільська загальноосвітня середня школа І-ІІІ ступенів» Межівської селищної ради»село Райполе2019 рік. Робота учасника обласного конкурсу новітніх педагогічних ідей і виховних технологій«ВИХОВУЄМО ПАТРІОТІВ УКРАЇНИ»номінація«Ми – українці, я і ти!»

Номер слайду 2

Мету форуму: Згенерувати ідеї лідерів учнівського самоврядування та шкільні проекти кожного класу у єдиний мега-проект і реалізувати його через учнівський форум. Завдання форуму:формувати у здобувачів освіти та дорослого населення (батьків, односельців та гостей) розуміння власної національної ідентичності;вчитися впливати на розвиток шкільної громади в сучасному контексті НУШ;Орієнтуватися під час роботи в єдиній команді на загальнолюдські цінності. МІСІЯ МЕГА-ПРОЕКТУ –українська національна ідея МЕГА-ПРОЕКТ -УЧНІВСЬКИЙ ФОРУМ«Я ЛЮБЛЮ УКРАЇНУ!»

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Проект «Оберіг воїну АТО»Учасники проекту: учні 4 класу Класний керівник : Наталя Григорівна Радченко. Мета: ЗРОБИТИ ВЛАСНИМИ РУКАМИ ОБЕРЕГИ ДЛЯ ВОЇНІВ АТО та передати їх на Донбас воїнам-захисникам, виховувати в учнів любов та повагу до людей, які захищають Україну та свій народ

Номер слайду 5

Проект «Птах мого краю »Учасники проекту: учні 3 класу Класний керівник : Микола Володимирович Корчинський. Мета: ДІЗНАТИСЯ ПРО ЖИТТЯ ПОВЗИКА - ПТАХА НАШОЇ МІСЦЕВОСТІ та знайти про нього якнайбільше інформації , щоб підготувати презентацію «Птах року», виховувати в учнів любов до природи рідного краю, бажання допомогти птахам взимку.

Номер слайду 6

Мета: ВИГОТОВЛЕННЯ АРТОБ’ЄКТУ, який можна використовувати під час шкільних заходів, сільських та громадських акцій; розвивати в учнів національні гордощі за свій рідний край,привчати учнів до дизайн-мислення. Проект «Я люблю Райполе!»Учасники проекту: учні 6 класу та їхні батьки. Класний керівник : Ольга Сергіївна Харчук

Номер слайду 7

Проект «Карта мого села»Учасники проекту: учні 9 класу Класний керівник : Оксана Юріївна Колісник. Мета: ВИШИТИ КАРТУ СЕЛА РАЙПОЛЕ , яку можна використовувати під час шкільних заходів, сільських та громадських акцій; розвивати в учнів національні гордощі за свій рідний край,привчати учнів до дизайн-мислення.

Номер слайду 8

Проект «Ними пишається наше село»Учасники проекту: учні 7 класу Класний керівник : Світлана Олексіївна Железняк. Мета: УКЛАСТИ ТА НАДРУКУВАТИ КНИГУ-БРОШУРУ ПРО ВИДАТНИХ ЛЮДЕЙ НАШОГО СЕЛА, яку можна використовувати на уроках історії України та літератури, виховних годинах, вчити учнів на життєвих прикладах хлібороба та агронома, юриста та доярки працювати для добра і процвітання свого краю та держави.

Номер слайду 9

Проект «Історія вишивки продовжується…»Учасники проекту: учні 11 класу Класний керівник : Олександр Миколайович Рахматов. Мета: ДОСЛІДИТИ ІСТОРІЮ ВИШИВКИ НА СУЧАСНОМУ ЕТАПІ НА ПРИКЛАДІ СІЛЬСЬКИХ МАЙСТРИНЬ, формувати в учнів бажання продовжувати цей вид декоративно-прикладного мистецтва, вчитися вишивці у майстринь нашого села та дослідити історію цього мистецтва

Номер слайду 10

Очікувані результати:розвивати національні гордощі в учнівської молоді, дорослого населення громади;спонукати любити Україну, її культуру і звичаї; продовжувати розвивати традиційні народні ремесла через виготовлення сучасних артоб’-єктів;бути причетними до написання літопису свого краю;допомагати воїнам АТО;апробувати нові освітні технології для розвитку громадської ініціативи; формувати ключові компетентності у майбутніх громадян нашої держави в рамках Концепції Нової української школи.

pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Виховна робота
Додано
15 червня 2019
Переглядів
562
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку