Урочиста лінійка до Дня Захисника України. зустріч з воїнами АТО

Про матеріал

Мета: Відзначати День захисника України, сприяти згуртуванню дитячого колективу. Розвивати театральні здібності, виразність та інтонаційність читання віршів, формувати дикцію. Виховувати патріотичні почуття до рідної землі, до захисників України та взаємоповагу один до одного, взаєморозуміння. Прищеплювати інтерес до героїчного минулого держави і сьогодення, любов до Батьківщини

Перегляд файлу

Урочиста лінійка до Дня захисника України

Учитель: Доброго дня, шановні вчителі, учні та усі присутні на шкільному продвір’ї Хиноцького НВК. Сьогодні ми зібралися, щоб засвідчити свою повагу усім, хто носить військову форму і відзначити свято –День захисника України!

Ведучий 1.

Ви, хто носить почесне звання захисника України, уособлюєте усі етапи розвитку нашого славетного війська: ті, хто вів смертельний двобій із фашизмом, брав участь у так званих локальних воєнних конфліктах, миротворчій діяльності, несе сьогодні нелегку військову службу та вiдстоює територіальну цiліснiсть України.

Ведучий 2 Щиро зичимо вам доброго здоров’я,  щастя, родинного затишку, миру, натхнення і високих звершень на благо розквіту Великої Української Держави!

Ведучий 2.

 Україну зі святом вітаємо нині

І хочемо, щоб вона мужніла і цвіла,

Навіки слава, слава Україні,

Її народу слава і хвала!

Звучить Гімн України

Ведучий. 1  Слово надається  директору школи Домінському Вячеславу Вячеславовичу….

Ведучий 2.Україна! Країна смутку і печалі, краси і радості; різних звичаїв і обрядів, гучної української пісні, швидкого танцю, чарівної природи, а головне – добрих, щирих, гостинних людей.   

Ведучий 1. Боротьба за незалежність України продовжується і зараз . На Донеччині  і Луганщині, на превеликий жаль, гинуть наші патріоти- добровольці  та воїни української армії. У цій страшній борні  наш народ і наша армія мужніє, вдосконалюється і перемагає.

Ведучий 2. Схилімо голови низько перед світлою  пам’яттю і подвигом славних синів України, героїв небесної сотні і тих героїв АТО, які в наш час загинули за волю України. Це наш воїн- побратим, солдат – розвідник, Шеляг Володимир Анатолійович. Тож давайте помянемо хвилиною мовчання.

Хвилина мовчання-  

Ведучий 1 Слово надається нашим гостям

 

Ведучі говорять по одному рядку        

Пам’ятайте про тих, хто безвісті пропав,

Пам’ятайте про тих, хто  не встав, як впав.

Пам’ятайте про тих, хто згорів як зоря,-

Такі чисті і чесні, як повітря прозоре.

Пам’ятайте про тих, хто за правду повстав,

Пам’ятайте про тих, хто поліг на заставах.

Пам’ятайте про тих, хто потрапив під танки…

Є в місцях невідомих невідомі останки.

Є у лісах, є у горах і є під горою –

Менше у світі могил, ніж безсмертних героїв.

Пам’ятайте про них і у праці, і в пісні –

Хай відомими стануть всі герої безвісні.

Учитель: Україна для кожного із нас є  святою і рідною, тому її захист — це найперший обов’язок.. Вона полита потом і кров’ю сотень поколінь, їхніх працелюбних і героїчних предків

-Щиро й сердечно хочу привітати Вас із Днем захисника України – святом, що увібрало у себе багаті і славні козацькі традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі впродовж усієї багатовікової української історії.

 Бажаю Вам родинного щастя, сімейного затишку, козацького здоров’я, невичерпної енергії і миру!

ВИНОС ПРАПОРА

На цьому наш захід завершено. Дякуємо за увагу !

docx
Додано
29 січня 2021
Переглядів
2799
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку