Урок" Анотація до уроку

Про матеріал
По- перше, учні активно пригадують усе те, що вони знають за темою, встановлюють рівень власних знань. Також необхідно викликати зацікавлення, схвилювати, спровокувати учнів міркувати про те, що вони знають. Другою метою ступеня актуалізації є активізація учня. Для того щоби відбулося повноцінне критичне розуміння учні мають бути активно залучені до навчального процесу.
Перегляд файлу

Анотація до уроку

На цьому етапі відбувається кілька важливих пізнавальних операцій.

По- перше, учні активно пригадують усе те, що вони знають за темою, встановлюють рівень власних знань. Також  необхідно викликати  зацікавлення, схвилювати, спровокувати учнів міркувати про те, що вони знають.

    Другою метою ступеня актуалізації є активізація учня. Для  того щоби відбулося  повноцінне  критичне  розуміння  учні мають бути активно залучені до навчального процесу.

 Під час вивчення нового матеріалу використовую такий прийом роботи, як випереджальне  завдання. Учні отримують додаткові завдання до вивчення нової  теми, а потім на уроці діляться цією інформацією з учнями класу.

 При цьому формуються  навички  самотійної  роботи з пізнавальним матеріалом, розвивають  креативність  під час визначення форми представлення інформації.

  В процесі уроку використовую слайди  презентації, що підвищує організацію самостійної  пізнавальної  діяльності  учнів із метою поглиблення знань. Виявляє рівень усвідомлення матеріалу

  Закріплення уроку  проведено у формі « Інтерактивна вправа», робота в групах. Як вид навчальної діяльності школярів групова діяльність є багатофункціональною, учні показують більш високі результати засвоєння знань, ніж під час фронтальної  роботи.

  Інноваційні прийоми та методи дають можливість раціональніше використати час уроку, зробити його цікавим, плідним і неповторним.

  Саме такі моменти навчального процесу сприяють розвитку й підтримці інтересу дитини до предмета, розвивають її творчі прагнення, креативність, роблять більш упевненою в собі та своїх силах.

 

doc
Додано
25 жовтня 2020
Переглядів
1002
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку