Робота невірна є помилки !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Про матеріал

Бінарний урок. Підсумковий урок ,,Дії над десятковими дробами". Використана інформація про життя і творчість художника мариніста Айвазовського . Учні знайомляться з репродукціями його картин . Використовуєтся математичне лото.

Перегляд файлу

Тип уроку: бінарний

Тема: розв’язування вправ. Знайомство з життям і творчістю відомого художника      І.П.Айвазовського

Мета: удосконалювати вміння учнів розв’язувати вправи на всі дії з десятковими дробами, розвивати логічне мислення учнів, розширювати їх світогляд і знання пра відомих людей, виховувати культуру математичного письма та мови, естетичний смак.

Хід уроку

Сьогодні на уроці ми будемо розв’язувати вправи на всі дії з десятковими дробами. Наш урок ми присвятимо одному з відомих у всьому світі українцю. (демонстрація портрета Айвазовського). Ви вже  знайомилися з його творчістю на уроках образотворчого мистецтва. Давайте пригадаємо, що ж ми пам’ятаємо про нього?( відповіді учнів). Так це дуже добре, що ви знаєте деяку інформацію з життя Івана Костянтиновича Айвазовського. А сьогодні завдяки математиці ми дізнаємося більше подробиць з його життя.

Спочатку дивлячись на дату його життя і смерті визначимо скільки років він прожив

1900-1817=83 роки

Іван Костянтинович був сином купця з містечка, що розташоване на узбережжі Чорного моря. Усі найяскравіші дитячі спогади були пов’язані з морем, мабуть тому він усе своє життя присвятив зоображенню моря , вважаючи його своїм справжнім другом.

 

doc
Пов’язані теми
Математика, Розробки уроків
Додано
28 квітня 2020
Переглядів
263
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку