Урок " Історія України в пам'ятках і пам'ятниках "

Про матеріал
Для організації освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Для організації освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання5 клас. Вступ до історії України та громадянської освіти. Яруш Н. А. вчитель історії КУ Сумська ЗОШ №23

Номер слайду 2

 Історія України в пам'ятках і пам'ятниках

Номер слайду 3

Вітаю, НЕЗЛАМНИХ УКРАЇНЦІВ. Сьогодні на уроці ми  поговоримо про історію нашої Батьківщини в пам'ятках та пам'ятниках1. Опрацьовуємо сторінки 114 - 118.2. Прочитайте  на с.114 навчальний текст і виконайте завдання:-. Дізнайтеся з тексту, які види пам’ятників розрізняють.-  Визначте, до якого виду належить кожен із пам’ятників, зображених на с. 115–116.

Номер слайду 4

2.  Випишіть  в зошит   основні поняття : Пам’ятник — споруда для вшанування пам’яті про людей і події. Пам’ятки історії — визначні місця, пов’язані з важливими історичними подіями, з життям і діяльністю відомих осіб, культурою і побутомнародів.3. За допомогою додаткових джерел інформації дізнайтеся, які об’єкти в Україні належать до списку Світової спадщини ЮНЕСКО. Для виконання завдання можна скористатися віртуальною гугл-картою.https://cutt.ly/6 Oj4 DRQ . с.117.4. Перегляньте відео .( В Додатку).

Номер слайду 5

Рубрика “ Домашнє завдання”1. Виконайте на вибір:  інтерактивну вправу.( Надіслати фото).                                                      РУБРИКА "САМООЦІНЮВАННЯ". Визначте свій рівень, оцінивши кожне виконане завдання за 12- бальною системою. Не забувайте про об'єктивність своєї оцінки!!!Дякую за роботу!

Номер слайду 6

Додаткиhttps://www.youtube.com/watch?v=zm. RRb. MHp5r. Mhttps://learningapps.org/8558452https://learningapps.org/6657960https://drive.google.com/file/d/1 JT1 XTce. M_Jv. Xwy8vx. QYxhar. Fgv. R1 HOc0/view?usp=drive_web&authuser=0

pptx
Додано
2 березня 2023
Переглядів
324
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку