Урок "Меню. Приготування страв за рецептами. Розвиток навичок аудіювання"

Про матеріал
Урок стане у нагоді для вчителів, які викладають у 10 класах по темі "Харчування" за підручником О.Карп'юк. учні повторять лексику по темі, повторять вживання 2-nd Conditional
Перегляд файлу

Тема: Меню. Приготування страв за рецептами.

 Розвиток навичок аудіювання.

Мета: Практична: повторити й активізувати лексику теми, повторити вживання 2-nd Conditional.

Розвиваюча: розвивати навички усного і писемного мовлення, навички  читання та аудіювання.

Виховна: виховувати ціннісне ставлення до інших народів, їх традицій

Очікуванні результати: активізувати лексику по темі уроку, повторити вживання 2-nd Conditional, навички усного і писемного мовлення, навички читання та аудіювання.

Обладнання: підручник, зошит, словник, схема “2-nd Conditional”

Тип уроку: застосування знань, умінь і навичок

Хід уроку

І Організаційна частина

  1. Привітання
  2. Бесіда з черговим, з класом
  3. Перевірка дом.завд.

ІІ Основна частина

  1. Оголошення теми і мети уроку
  2. Уведення в іншомовну атмосферу

Ех.1,р.97 Фронтальне опитування

  1. Аудіювання

а) Підготовка до аудіювання

Ех.2,р.97 Робота в парах. Дати відповіді.

Ех.3(а),р.97 Прочитати текст і дати відповіді

в) Слухання тексту

Ех.3(в),р97 Прослухати текст і записати інгредієнти страви

Ех.4,р.98 Прослухати текст і записати інструкцію приготування страви відповідно до малюнків

  1. Граматика

Повторити вживання 2-nd Conditional за схемою

Ех.6,р.96 Записати речення в 2-nd Conditional по варіантах

  1. Говоріння

Ех.5,р.98-99 Робота в групах. Прочитати тексти і виписати інгредієнти для приготування своєї страви.

 

Кожна група розповідає про свою страву.

 

ІІІ Заключна частина

  1. Дом.завд. Написати рецепт улюбленої страви.

 

  1. Підсумок уроку

 

docx
Додано
8 січня 2022
Переглядів
203
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку