Тема: Меню. Приготування страв за рецептами.
Розвиток навичок аудіювання.
Мета: Практична: повторити й активізувати лексику теми, повторити вживання 2-nd Conditional.
Розвиваюча: розвивати навички усного і писемного мовлення, навички читання та аудіювання.
Виховна: виховувати ціннісне ставлення до інших народів, їх традицій
Очікуванні результати: активізувати лексику по темі уроку, повторити вживання 2-nd Conditional, навички усного і писемного мовлення, навички читання та аудіювання.
Обладнання: підручник, зошит, словник, схема “2-nd Conditional”
Тип уроку: застосування знань, умінь і навичок
Хід уроку
І Організаційна частина
ІІ Основна частина
Ех.1,р.97 Фронтальне опитування
а) Підготовка до аудіювання
Ех.2,р.97 Робота в парах. Дати відповіді.
Ех.3(а),р.97 Прочитати текст і дати відповіді
в) Слухання тексту
Ех.3(в),р97 Прослухати текст і записати інгредієнти страви
Ех.4,р.98 Прослухати текст і записати інструкцію приготування страви відповідно до малюнків
Повторити вживання 2-nd Conditional за схемою
Ех.6,р.96 Записати речення в 2-nd Conditional по варіантах
Ех.5,р.98-99 Робота в групах. Прочитати тексти і виписати інгредієнти для приготування своєї страви.
Кожна група розповідає про свою страву.
ІІІ Заключна частина