Урок на тему " Роалд Дал. "Чарлі і шоколадна фабрика"

Про матеріал
Пропоную своїм шановним колегам варіант роботи із змістом окремих розділів роману-фентезі «Чарлі і шоколадна фабрика» з використанням елементів STEAM-освіти. Життя вимагає саме таких підходів. На власному досвіді впевнилась, що дітям це цікаво. Урок проводився у режимі дистанційного навчання, але можна використовувати такі прийоми і при очному навчанні.
Перегляд файлу

    

       STEAM освіта -це вимога часу. І навіть на уроці зарубіжноï літератури можна довести необхідність використання знань і вмінь з різних навчальних предметів.

      Так, при аналізі змісту розділів фентезі-роману "Чарлі і шоколадна фабрика" у 5 класі ми перевіряли знання тексту через заповнення "вікон" аркушів, самостійно поділених на чотири однакових прямокутники. Виконуючи завдання, побачили, що пейзаж і портрет можна намалювати словами , а можна і кольоровими олівцями. А щоб дізнатись, з чого виробляють улюблений усіма шоколад, діти приготували вдома презентацію про какао-боби.

      Таким чином, були задіяни і мова, і література, і математика, і образотворче мистецтво, і географія, і біологія, і інформатика ,і... творче натхнення. А головне-діти зрозуміли, що життя різноманітне і усе в ньому взаємопов'язане!

docx
Додано
11 червня 2021
Переглядів
332
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку