Урок,презентація "Ялинкові прикраси"

Про матеріал
Мета: навчальна: узагальнити знання, отримані учнями на попередніх уроках; забезпечити засвоєння знань про методи оцінювання виробу; формувати вміння щодо розроблення шаблонів як складника процесу виготовлення виробу, добирання матеріалів та інструментів для виготовлення виробу; розвивальна:сприяти розвитку моторики рук, координації рухів; розвивати уміння організовувати робоче місце, дотримуватись ПТБ і санітарно-гігієнічних вимог під час виконання ручних робіт, формувати інтерес до виготовлення ялинкових прикрас; виховна: виховувати акуратність і старанність під час виконання робіт, зацікавленість до навчання.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

«Ніхто не стає майстром,Не тренуючись у майстерності». (Ян Каменський)

Номер слайду 3

Ялинкові прикраси

Номер слайду 4

Тренінгова вправа «Прикраси гілку»

Номер слайду 5

Роботу розпочинайте лише з дозволу вчителя. Не працюйте несправним і тупим інструментом, використовуйте його лише за призначенням. У процесі роботи не розмовляйте, не відволікайтеся побічними справами. Під час роботи тримайте своє місце в належному порядку, а після роботи аккуратно приберіть його. Правила техніки безпеки

Номер слайду 6

Кладіть ножиці так, щоб вони не звисали з парти. Не залишайте ножиці в розкритому вигляді. Не тримайте ножиці кінцями вгору. Передавайте ножиці кільцями вперед.Із клеєм працюйте обережно, щоб не потрапив до очей і рота. Правила користування ножицями і клеєм.

Номер слайду 7

Приступаючи до роботи пам’ятай: головне під час виготовлення виробу – акуратність і точність!!!

Номер слайду 8

Чи було у вас сьогодні натхнення до роботи?Чи справдились очікуванні результати роботи?Про що ви хотіли б дізнатися більше?

Номер слайду 9

Кожний урок повинен містити щось таке, що викликає у вас здивування, подив, захоплення – одним словом, те, «що ви запам’ятаєте». Це може бути цікавий факт, несподіване відкриття, красивий дослід, нестандартний підхід до вже відомого, а сьогоднішній урок нехай вам запам’ятається як маленька, новорічна історія .

Номер слайду 10

Дякую за увагу!

pptx
Додано
6 лютого 2020
Переглядів
1088
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку