Урок творчості, приурочений 210 річниці з Дня народження Т. Г. Шевченка.

Про матеріал
Тема. Візуалізація текстової інформації, переведення текстової інформації в графічну ( схема, плакат, малюнок, комікс, хмара слів, колаж, сторінка лепбука тощо) та навпаки. Виконання тренувальних вправ.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Урок творчості Тема. Візуалізація текстової інформації, переведення її в графічну ( схема, плакат, малюнок, комікс, хмара слів, колаж, сторінка лепбука тощо) та навпаки. Виконання тренувальних вправ.

Номер слайду 2

Метод « Доміно».

Номер слайду 3

Крісло Автора.

Номер слайду 4

Урок творчості Тема. Візуалізація текстової інформації, переведення її в графічну ( схема, плакат, малюнок, хмара слів, колаж, сторінка лейпбука тощо) та навпаки. Виконання тренувальних вправ.

Номер слайду 5

Кросенс. Життя Шевченка. Україна

Номер слайду 6

фізкультхвилинка

Номер слайду 7

Робота з реченням: підкреслити підмет і присудок, виділити словосполучення.І. Малий Тарас шукав залізні стовпи. ІІ. Сміливі чумаки розповідали цікаві історії.ІІІ. Рідна Україна жила у поетовому серці.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Хмара слів

Номер слайду 10

«Створюємо історію». {5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A} Коли? Де? З ким? Для чого? (мета) Висновок Весною, коли цвіли сади. Садок вишневий коло хати. З друзями. Для читання віршів. Любив Україну. На світанку, коли сходило сонце. У Петербурзі в Академії мистецтв. З сестрою Катериною. Для малювання картин. Мріяв про волю. Влітку, білими ночами. У Літньому саду на лавочціЗ батьком. Для душевних розмов. Писав вірші та поеми. Вночі, коли сіяли зорі Кирилівка. Зі знайомими. Щоб помріяти про майбутнєМалював прекрасні картини. Восени, коли жовтіло листя. Україна – рідний крайІз хмаронькою рожевою. Для своєї України. Думав про український народ. Взимку, коли повіяло холодом. На засланні в СибіруІз своїми героями. Для усіх людей. Запалював вогонь боротьби за кращу долю

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Дякую! Ви молодці!

pptx
Додано
10 березня
Переглядів
41
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку