Урок "Винаходи людства"

Про матеріал
Звіт про участь у STEM-фестивалі "ВЕСНА-2020" Одними із основних компетентностей школярів є: - вміння логічно і математично мислити; - наукове розуміння природи і сучасних технологій; - вневнене користування інформаційно-комунікаційними технологіями; - обізнаність і самовираження у сфері культури. STEAM освіта вчить ще з шкільної парти вдало комбінувати отримані знання для вирішення реальних життєвих ситуацій. Як наслідок дитина виходить в дорослий світ набагато підготовленішою і не так сильно боїться проблем та труднощів.
Перегляд файлу

https://www.youtube.com/watch?v=Uz4b0WQx3Ws

 

Відео присвячуємо Всесвітньому Дню техніки для майбутнього (13 травня).

 

У ході вивчення теми «Винаходи людства» з предмету Я досліджую світ за підручником Т. Гільберг винахідники нашого класу виконали практичну роботу зі створення моделі робота з елементів конструктора або підручних матеріалів, а інженери-винахідники виконали малюнки майбутніх розробок.

 

У цьому відео можете переглянути результати нашої діяльності. У відео використані фрагмети відео «Robot Dance (Танець робота), дитяча руханка, фізкультхвилинка» з каналу Creative Teacher, автор: Староста Юрій: https://www.youtube.com/watch?v=dOnDF... У відео використана пісня «Роботи» одноіменної групи з альбому Robotmetrobot. Безкоштовне анімоване зображення з сайту: https://ru.depositphotos.com/

#ядосліджуюсвіт

#діяльніснийпідхід

#НУШ

#навчанняпо-новому

#робот

#DIY

#своїмируками

#школа

Категорія

Освіта

 

docx
Додано
9 травня 2020
Переглядів
707
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку