"Урок " Жарова шафа ШЖЕ-0,85-01 (Н.П.Саєнко "Устаткування ПГХ"

Про матеріал
Дана розробка містить матеріали з предмета «Устаткування підприємств громадського харчування»,а саме тема програми «Устаткування для смаження та випікання їжі» та тема уроку «Жарова шафа» - «ШЖЕ-0,85-01». В уроці детально викладений матеріал про будову даної машини з усіма особливостями про кожну деталь ; правила експлуатації до машини ( перед початком роботи,під час роботи, по закінченню роботи); малюнок – загальний вигляд та вигляд спереду. До даного уроку створені тести ,що полегшує перевірку знань учнів на дистанційному навчанні.
Перегляд файлу

                            Шафа ШЖЕ-0,85-01

                                               
Призначена для смаження штучних напівфабрикатів.
                                                   

Будова
1.Каркас- основа  на яку встановлена робоча секція (сама шафа).
2.Робоча секція - жарова камера облицьована  листами нержавіючої сталі  на лицьовій стороні  встановлена  панель керування.  Між робочою камерою та зовнішній  облицюванням  розміщенно шар теплоізоляції. Жарова шафа поділена на 5 відсіків, кожен з яких обігрівається  двома рядами електронагрівників, причому нижній ряд закритий  подовим деком(листом), а верхній ряд - відкритий. На бічних стінках жарової шафи  є виступи, на які встановлюють  решітки,призначених для піддержування  функціональних міскостей( посуду). Жарова камера має дверцята . Електрокомунікаційна провідка розташована між  жаровою камерою та  заднім облицюванням  робочої секції.
3.Отвір для відведення пароповітряної суміші- розташований у верхній частині жарової камери . Отвір регулюється заслінкою.
4. Пульт керування - розташований у нижньому відсіку камери(датчик- реле температури,реле часу,сигнальна апартура.
5. 5 дек -  входять до комплекту шафи ,розмір 530 х325 х40 мм
                            D:\Документы\Загрузки\049.jpg


   D:\Документы\Загрузки\Без названия.jpg                                                 
              Уважно розглянете будову(кількість робочих камер та нагрівальних елементів!)                                   
                                                 Правила експлуатації
Перед початком роботи
1.Перевірити  сан.стан робочої камери,дек.
2.правність пакетних перемикачів.
3.Наявність діелектричного килимка,наявність та справність заземлення.
Під час роботи
1. Встановити необхідну температура  за допомогою терморегулятора і вімкнути шафу на сильне нагрів - загорається сигнальна лампа, як тільки шафа набирае задану температуру- лампи гаснуть. Для переведення шафи в більш низьке температурне нагрівання необхідно вимкнути нагрівники,після зниження температури  перевести лімб терморегулятора  на необхідний тепловий режим і ввімкнути  нагрівники.
2.Завантажують дека з продуктами.
3. Виймати готові продукти при допомозі ручника.
По закінченню роботи 
1. Вимикають шафу  на пульті керування ,а потім  з рубільника
2. Чекають повного  охолодження , очищують від пригорілої їжі, протирають вологою тканиною.
Д/з   самостійно опрацювати данну машину та скласти  техніку безпеки.

 

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Хайрова Катерина Іванівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Додано
14 квітня 2020
Переглядів
6722
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку