Вічне протистояння добра і зла − наскрізна тема світового мистецтва. Порушення цієї теми в оповіданні «Лось». Співчуття, милосердя − шлях до перемоги добра. Образи хлопчиків, їхня

Про матеріал
До вашої уваги презентація на тему "Вічне протистояння добра і зла − наскрізна тема світового мистецтва. Порушення цієї теми в оповіданні «Лось». Співчуття, милосердя − шлях до перемоги добра. Образи хлопчиків, їхня невідступність у захисті гуманних переконань"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Вічне протистояння добра і зла − наскрізна тема світового мистецтва. Порушення цієї теми в оповіданні «Лось». Співчуття, милосердя − шлях до перемоги добра. Образи хлопчиків, їхня невідступність у захисті гуманних переконань.

Номер слайду 2

Лось — ссавець, найбільший представник родини Оленевих. Довжина тіла самця може бути близько 3 м, маса 360-600 кг, самиці дрібніші за самців. За зовнішнім виглядом лось помітно відрізняється від інших оленів. Тулуб і шия у нього короткі, загривок високий, у вигляді горба. Ноги сильно витягнуті, тому, щоб напитися, лось вимушений заходити глибоко у воду або ставати на коліна передніх ніг.

Номер слайду 3

Тема: зображення боротьби добра і зла в протистоянні світу людей та світу тварин.Ідея: уславлення мужності, хоробрості, співчуття, бажання допомагати іншим та охороняти дику природу; обурення жорстокістю та користолюбством.

Номер слайду 4

Красень тайги, полюбляв галявину. Обізнаний, стурбований, обережний. Спостережливий, чутливий. Наполегливий, цілеспрямований. Вдячний людям. Розумів довкілля. Вміло бореться з небезпекою

Номер слайду 5

СпівчутливіРозсудливіЧуйніЖиттєлюбивіДобрі

Номер слайду 6

Брехливий. Жорстокий, бездушний. Хитрий. Підступний. Боягузливий

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Що для вас зло?Чи можна стверджувати, що добро завжди перемагає зло?Чому хлопці не засудили вчинок Шпичака вголос?Як би ви повели себе в цій ситуації?

Номер слайду 9

https://www.liveworksheets.com/hx1750297ds

Номер слайду 10

Бути добрим дуже легко, бути справедливим – ось що важко. Гюго

pptx
Додано
27 березня 2022
Переглядів
940
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку