Відео на тему: "7 чудес Закарпаття"

Про матеріал
Закарпаття – прекрасна, дивовижна, мальовнича область....Закарпаття – це неповторний чудовий край... Закарпатська область розташована на південному заході України. На півночі межує з Львівською, на сході з Івано-Франківською областями України, на півдні з Румунією, на південному заході з Угорщиною, на заході зі Словаччиною, на північному заході з Польщею. Адміністративний центр — місто Ужгород. Природа Закарпаття настільки багата і різноманітна, що легко можна виділити 7 чудес Закарпаття.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Презентація на тему:«7 чудес Закарпаття»

Номер слайду 2

Природа Закарпаття настільки різноманітна, що легко можна виділити «7 чудес Закарпаття»

Номер слайду 3

Сім чудес Закарпаттямісце. Озеро Синевирмісце. Долина нарцисівмісце. Гора Говерламісце. Соляні печери та озера Солотвинамісце. Найдовша липова алея в Європімісце. Географічний центр Європимісце. Водоспад Шипіт

Номер слайду 4

ОЗЕРО СИНЕВИР

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Озеро Синевир — найбільше озеро Карпат, розташоване на висоті 989 метрів над рівнем моря. Входить у склад Національного природного парку «Синевир». Знаходиться у Міжгірському районі Закарпатської області України.

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Долина нарцисів

Номер слайду 9

. Долина нарцисів знаходиться на території Хустського району Закарпатської області. Саме тут ростуть унікальні дикі гірські нарциси, які не збереглися ніде більше у Європі.

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Гора Говерла

Номер слайду 12

Найвища вершина Українських Карпат, висота 2061 м.  Знаходиться у масиві Чорногора. Має конусоподібну форму. Через свою унікальність, гора є популярним об'єктом літнього та зимового туризму.

Номер слайду 13

Номер слайду 14

СОЛЯНІ ПЕЧЕРИ ТА ОЗЕРА ЗАКАРПАТТЯr

Номер слайду 15

У підземних відділеннях постійна температура 22-23 градуси, відносна вологість – 20-26 відсотків, повітря асептичне, вміст мікробів у ньому в 5-7 разів менший, ніж в операційній залі, немає радіації і впливу електромагнітних полів. У цьому місці лікує саме повітря.

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Липова алея

Номер слайду 18

Найдовша липова алея у Європі знаходиться у м. Ужгороді. Найбільша в Європі липова алея, яка огортає правобережжя міста Ужгород і тянеться вздовж на 2.2 км. Липова алея складається з різних сортів лип, тому майже ціле літо квітне вся набережна Незалежності.

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Найголовнішою окрасою Рахівщини є те, що саме тут, поблизу села Ділове —географiчний Центр Європиr

Номер слайду 23

Водоспад «Шипіт»

Номер слайду 24

Шипіт (Шипот)  - мальовничий водоспад, який знаходиться в Карпатському регіоні, на північних схилах гірського масиву полонини «Боржава».

Номер слайду 25

Номер слайду 26

Кінець презентації…

Номер слайду 27

Презентацію підготувала: Кушнір Н. М.

pptx
Додано
30 січня
Переглядів
80
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку