Відкритий урок-проєкт Як зробити урок математики цікавим

Про матеріал
Відкритий урок-проєкт "Як зробити урок математики цікавим". Учнівська презентація групи №5
Зміст слайдів
Номер слайду 1

. Група «АПОФЕМА»Середино-Будська ЗОШ І – ІІІ ступенів №2 Проект. Математика10 клас. Як зробити цікавим урок математики. Керівник групи

Номер слайду 2

Скласти і провести анкетування «Моє відношення до уроку математики»Надати результати у формі діаграм. Скласти корисні поради для учнів та вчителів. Наше завдання:

Номер слайду 3

Наше відношення до уроку математики (+)

Номер слайду 4

Наше відношення до уроку математики (-)

Номер слайду 5

Учитель завжди у гарному настрої. У кожному з нас вчитель бачить особистість. Спілкування на уроці відбувається на рівних. Учитель завжди приходить на допомогу. Учень не боїться йти на урок із-за невиконаного домашнього завдання. Сильні завжди приходять на допомогу слабшим. На кожному уроці школяр повинен почуватися комфортно.

Номер слайду 6

Ігрові моменти Робота в групах, в парах Робота з тестами Самооцінка і оцінювання однокласників Присутність комп’ютера на уроці Музика на уроках. На кожному уроці повинні мати місце цікаві форми роботи.

Номер слайду 7

Ми вигадуємо казки, створюємо вірші та кросворди Беремо участь в конкурсах, турнірах та олімпіадах. Складаємо тести Складаємо задачі Створюємо підручники Робимо проекти У математиці повинно бути місце для творчості.

Номер слайду 8

Давайте вчитися, щоб знати, вчитися, щоб працювати, вчитися, щоби бути, вчитися, щоб жити у злагоді. Vitae, non schoolae Discimus (Для життя, а не для школи ми навчаємося).

pptx
Додав(-ла)
Герман Людмила
Додано
18 березня 2021
Переглядів
607
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку