Відкритий позакласний захід з англійської мови «Новий рік по-новому»

Про матеріал

Відкритий позакласний виховний захід з англійської мови

Новий рік для старшокласників

«Новий рік по-новому»

Ведучий: Добрий вечір, дорогі друзі! Ось і настало саме довгоочікуване свято Новий рік, який пов'язаний з новими надіями на щастя, удачу, і я від усієї душі бажаю вам,щоб у цьому новому році все те, що ви загадаєте біля ялинки в новорічну ніч, обов'язково збулося.

Жоден Новий рік не може обійтися без подарунків, святкових привітань і, звичайно, він немислимий без Діда Мороза, Снігуроньки, новорічної ялинки, снігу, веселих розіграшів і жартів

Снігуронька: Кожен рік одне і те ж... Апельсини - мандарини, ялинки, гірлянди, у лісі народилася ялиночка... нічого нового. Всі вже напам'ять знають ці хороводи... ялинка, зажгись, а самі вилку в розетку... нема чому дивуватися...

Перегляд файлу

 

Відкритий виховний захід

Новий рік для старшокласників

«Новий рік по-новому»

 

1 відео початок

 

Ведучий: Добрий вечір, дорогі друзі! Ось і настало саме довгоочікуване свято Новий рік, який пов'язаний з новими надіями на щастя, удачу, і я  від усієї душі бажаю вам,щоб у цьому новому році все те, що ви загадаєте біля ялинки в новорічну ніч, обов'язково збулося.

Жоден Новий рік не може обійтися без подарунків, святкових привітань і, звичайно, він немислимий без Діда Мороза, Снігуроньки, новорічної ялинки, снігу, веселих розіграшів і жартів

 

Снігуронька: Кожен рік одне і те ж... Апельсини - мандарини, ялинки, гірлянди, у лісі народилася ялиночка... нічого нового. Всі вже напам'ять знають ці хороводи... ялинка, зажгись, а самі вилку в розетку... нема чому дивуватися...

 

Снігуронька: О, а ти хто такий? Новенький, чи що?

 

Дід Мороз: Хоч би і новенький, зате не розводжу тут сирість і смуток...

 

Снігуронька: А хто розводить? Знаєш, якщо ти весь такий позитивний, ось тобі ялинка, ось тобі мікрофон, ось тобі подарунки тут якісь, а ось тобі і контингент... Давай... Твори чудо!

 

Дід Мороз: Так постривай, не шуми, заважаєш зосередитися... До вирішення цього питання треба підходити концептуально, включити креативне мислення...

 

Снігуронька : Що ти зараз сказав? Знущаєшся, так? Ходять тут всякі, словами, розумієш, кидаються образливими... Ні чорта їх не розумію...

 

Дід Мороз: А давай це свято нового року зробимо по-новому. Бо в нашій школі вже є учні, які навчаються в Новій  Українській Школі.

 

Снігуронька: ОК! Я навіть знаю що ми будемо робити. Ми проведемо наш вечір англійською мовою. Адже  англійська – нині в тренді. Без неї не може обійтись жодна сфера нашого життя.

 

Дід Мороз: Так, дійсно вона усюди! В комп’ютері, в іграх, в рекламі, в назвах брендів….

 

Снігуронька: Такого заходу в нас ще не було. Сподіваємося ви оціните! Lets start!

 

2 відео

 

Снігуронька: Hello, my dear! We are going to celebrate New Year today. We'll have a different contests.

 

 Ведучий Всім доброго вечора шановні учні, вчитеі, гості! Сьогодні в нас свято Нового Року, на нас чекають різні конкурси, де ви дізнаєтесь щось нове, цікаве, використавши свої знання англійської мови.

 

Снігуронька: It is the first present for you. Here you are. Help yourselves!

 

Ведучий Перший подарунок для вас. Пригощайтесь!

 

Снігуронька: And now look at your candy. Unite in two teams for the look of your sweet.

 

Ведучий Створюємо команди за видом цукерки. Займайте свої місця.

 

3 правила

 

Снігуронька: But we have the rules! Be active! Be positive! Be friendly! Be creative! Help! Smile! Don't worry! Just do it!

 

Ведучий Допоможіть мені будь ласка в перекладі правил сьогоднішнього свята.

 

Снігуронька: The first task is making the name and badge your team.

 

Ведучий   Перше завдання – назвати свою команду та намалювати емблему

 

За кожен конкурс ви будете отримувати бали, які вкінці свята обміняєте на цукерки від Діда Мороза.

 

Снігуронька: The first contest! You must name English word in the letter that was pulled from the stocking. Do you understand me?

.

Ведучий Вам потрібно назвати будь-яке англійське слово на літеру, яку витягнете з панчохи. Літеру отримує кожен учасник команди. За кожне слово команда отримує 1 бал. Ви маєте декілька хвилин на обговорення або допомогу один одному в своїй команді.

 

Снігуронька: You know English word very well! And what do you know about celebrating of New Year and winter.

 

Ведучий Наступний конкурс. Вам потрібно намалювати та підписати слова з теми «Новий рік та Різдво» та «Зима». Кому яка тема дістанеться. За кожне намальоване та підписане слово команда отримує 1 бал.

 

Снігуронька: Lets watch the video about celebrating of New Year in different countries.

 

4 Перегляд відео зустріч нового року в різних країнах

 

Снігуронька: The next contest. You get a country flaf that is cut intо pieces. You need to collect the flag and name the county. Who is faster. Ready Steady Go!

.

Ведучий Наступний конкурс. Вгадай країну. Вам потрібно скласти прапор, який був порізаний на шматочки та назвати цю країну. Хто першим складе прапор та назве країну отримує 1 бал

 

 

Снігуронька: The next contest. Match parts of sentences to get English phrase.

 

Ведучий Наступний конкурс. З'єднати до купи. Вам потрібно до купи з'єднати англійські фрази. За кожну правильно складено фразу команда отримує 1 бал.

5 прапор

6 прапор

Снігуронька: The next contest.  Guessing the word. For example

ice +cream = icecream

 

Ведучий Наступний конкурс Вгадай слово. Деякі англійські слова складаються з двух слів, вам потрібно вгадати це слово. За кожне правильно вгадане  слово команда отримує 1 бал. Якщо слово одна команда не вгадала, то слово переходить до іншої команди.

 

7 слова

 

Снігуронька: The next contest. Guessing the sing for emoji. Emoji are ideograms and smileys used in electronic messages and web pages.

 

Ведучий Наступний конкурс. Вгадай слово по емодзі. Емодзі або емоджі (японське слово)– це смайлики та значки, за допомогою яких користувачі соцмереж доповнюють чи замінюють слова. Вам потрібно вгадати пісню за емодзи. Кожній команді пропонується по 10 пісень . За кожну вгадану пісню ви отримуєте 1 бал.

 

8 емоджи

 

Снігуронька: The next contest. Sing a song. Who is better sing a song.

 

 

Ведучий Наступний конкурс. Заспівай пісню. На екрані будуть слова пісні. Дві команди одночасно співають одну новорічну пісню. Команда, яка найкраще заспіває пісню, отримує 1 бал.

 

9 пісня «We wish you a Мerry Christmas»

 

Снігуронька: And now make a circle. We will be pass the stocking each other for music.

 

Ведучий Під музику передаємо панчоху передаємо один одному. Коли музика зупиняється, а учасник в якого панчоха в руках повертається до місця своєї команди. Той учасник, який залишиться в грі, той приносить своїй команді 1 бал.

 

10 конкурс

 

Дід Мороз Так так так! Ну що, гарно ви тут попрацювали? Давайте підрахуємо бали та будете отримувати солодкі подарунки від Діда Мороза.

 

Ведучий: У народі кажуть: «Краща пісня, яка ще не проспівана, найкраще місто, яке ще не побудоване, кращий рік, який ще не прожитий. Так нехай же  Новий рік принесе нам 366 сонячних днів, достаток, успіхи у навчанні, добрих зустрічей і посмішок. Нехай збудуться ваші мрії і плани. З Новим роком! З Новим щастям!

 

Снігуронька: We wish you a merry Christmas and a happy New Year!!!

 

Дід Мороз: І пам'ятайте головне - де б і як би ви не зустрічали Новий рік, він все одно настане!

Всі разом: З новим роком!!!

 

doc
Пов’язані теми
Англійська мова, Сценарії
Додано
17 березня 2020
Переглядів
697
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку