Виховна година "Стилі одягу"

Про матеріал

Дана презентація є супровідом для проведення виховної години "Стилі одягу", під час перегляду якої в учнів формується уявлення про стилі одягу, уміння одягатися зі смаком.


Зміст слайдів
Номер слайду 1

Стилі одягу Ми дивимося, як одягаються відомі особистості, які вбрання демонструють на подіумі модельєри, який стиль воліють актриси, але що ми знаємо про стилі?

Номер слайду 2

Класифікація стилів в одязі До основополагаючих стилів відносяться: класичний романтичний спортивний Всі інші стилі, є похідними від основних.

Номер слайду 3

Класичний консервативний стиль Класичний стиль (консервативний) — це стримана простота в лініях, лаконічний крій. Речі цього стилю привабливі своєю високою якістю і добротністю матеріалів. Переважає ахроматична колірна гамма або пастельні відтінки. Це самий неемоційний стиль, все в ньому вкрай помірно. Відсутність гостромодних деталей. Довжина, ширина, обсяги і пропорції завжди середні, звичні для ока.

Номер слайду 4

Класичний стиль

Номер слайду 5

Романтичний стиль Романтичний стиль в одязі характеризується створенням піднесеного, витонченого образу. Для стилю характерне використання рюшів, воланів, довгих суконь летючого крою. Для чоловіків в романтичному стилі характерні жилети, шийні хустки, сорочки з широкими рукавами та романтичні фасони капелюхів. Стилю властивий квітковий принт, а також ніжна пастельна колірна гамма.

Номер слайду 6

Класичний стиль

Номер слайду 7

Спортивний стиль Спортивний стиль характеризується волею, не стискує руху одягом, призначеної для занять спортом та активного відпочинку або повсякденного одягу, стилізованого під спортивну, що має атрибутику притаманну спортивній екіпіровці. Досить яскравий і динамічний за своїм характером одяг відрізняється практичністю і зручністю.

Номер слайду 8

Спортивний стиль

Номер слайду 9

Діловий стиль в одязі Діловий стиль одягу — основна ідея стилю в тому, щоб одяг не відволікав увагу від ділових якостей співробітника. Одяг в діловому стилі повинен бути стриманим і елегантним, але, при цьому, на відміну від консервативного стилю, ділової стиль схильний до модних тенденцій. Лінії, форми, силуети все повинно бути чітким і визначеним

Номер слайду 10

Діловий стиль в одязі

Номер слайду 11

Стиль кежуел Стиль casual — найпоширеніший і популярний стиль, припускає сучасну (модну) повсякденний практичний і зручний одяг. Цей стиль може поєднувати в собі елементи інших стилів, але відмітною особливістю є комфорт і зручність одягу. Існують підрозділу цього стилю на city casual (міський повсякденний), smart casual (елегантний повсякденний), є так само формулювання «business casual», яка скоріше характеризує дрес-код «робоча п’ятниця» по суті, теж саме, що і smart casual. І ще один підвид: sport casual — це повсякденний стиль з елементами спортивного, але цей стиль не для занять спортом.

Номер слайду 12

Стиль кежуел

Номер слайду 13

Міський стиль Міський стиль (міський шик) — це повна протилежність кантрі стилю. Щільні якісні тканини, переважання строгих, лаконічних деталей, слідування сучасним модним тенденціям і дорогі аксесуари.

Номер слайду 14

Міський стиль

Номер слайду 15

Похідні стилі від основних Стиль дербі Екстравагантний стиль Еротичний стиль Етнічний стиль Стиль мінімалізм Стиль сафарі Мілітарі стиль Колоніальний стиль Стиль Шанель Морський стиль Стиль вамп Стиль диско Стиль Тедді-гелз Стиль Гарсон Стиль Кантрі Фольклорний стиль Рустикальний Екологічний стиль Стиль гаучо Піжамний стиль Білизняний стиль Стиль арт-деко

Номер слайду 16

Костюми для дівчаток

Номер слайду 17

Костюми для дівчаток

Номер слайду 18

Костюми для хлопчиків

Номер слайду 19

Костюми для хлопчиків

ppt
Додано
10 квітня 2018
Переглядів
2241
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку